Ahad, 9 Mei 2010

Kali ni bukan aku yang malu!

Minta maaf banyak-banyak, aku tak dapat balas komen 100% buat sementara waktu. Aku akan letakkan semua entry aku untuk minggu ni dalam sceduled post. Tapi, just komen  aje macam biasa, aku akan make sure aku catch-up balik semua komen tu dan balas semula semua komen korang tu di blog masing-masing. Insya Allah! 

Minggu lepas aku kata dekat entry ni, aku malu sebab tersilap buat repot pada TM. Aku ingat connection TM yang problem, tapi bila technician TM datang check, aku punya modem yang problem sebenarnya.

Semalam, internet memang down, walaupun dah tukar modem. Bila call TM balik, dan buat perlbagai benda yang disuruh (termasuk 'ping' modem)..rupanya port TM yang problem. Pegawai bahagian teknikal tu kata, TM akan check port area Shah Alam dekat kawasan kami tu dulu, kalau port takde problem, dia akan hantar technician ke rumah kami.

Semalam, jiran sebelah rumah aku pun panggil TM datang check internet kat rumah dia, jadi memang sah kawasan kami ada internet connection problem. Bukan salah modem..huhu..

Maka di Burger King la aku buat online banking pada malam ni.huhu..sedih.



4 ulasan:

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

best per bertenet kat burger king...leh makan2 sekali...

fabulous.farah berkata...

huhu..ok lah tu..sambil2 dinner sambil ol kan..

DrSinga berkata...

alasan baek punya ...nak makan dabel whooper tuuu..:P

chugie berkata...

tapi connection streamyx skang ni memang ding dong lah nia.. geram je.. ape hal nth!

selamat ade burger king ni kan.. nape x ke Mcd je ?? kn dekat.. hehhe