Ahad, 2 Mei 2010

Invitation & Lucky Draw 1SuperKids-MBP Family Day

Kepada semua yang dah register untuk hadir pad 1SuperKids-MBP Family Day ni, ini ada invitation card untuk ke majlis tu. Kepada yang kurang pasti apa yang si Nia cakap nih, boleh klik kat sini ya.

Ini bahagian depan kad, boleh print dan isikan ruangan tu. Kena submit untuk lucky draw masa hari kejadian ok.


Ini bahagian belakang kad beserta map.

Ada aktiviti tambahan


Interactive Story Telling & Origami
Masa story telling tu, anak-anak akan  diajak untuk join sekali, best ni! Recommended untuk 7 tahun ke bawah. Boleh register di thehoneybunch@gmail.com

DIY Felt Craft
Nasib baik aku commitee, kalau tak sure menyelit sama ni..hehe. Untuk 8 tahun ke atas. Register di nuradyani_rosly@yahoo.com


Kita jumpa kat sana ya! Banyak aktiviti menarik untuk seisi keluarga (cewah!!)

7 ulasan:

Mommyyus berkata...

nia..i plan nak bawak nasi lemak. kalau xde aral melintang, jumpe n kenal nia kat sane.

Liza berkata...

nak sgt pegi but will away this weekend, nak celebrate our wedding anniversary ;), salam to all bloggers and have fun, can't wait to see all the wonderful pics!

Eyriqazz berkata...

saya InsyaAllah pergi..tak boleh lepaskan event menarik ni...

P/s :Next week mungkin saya terjah blog Munira...

♥etiey erywan♥ berkata...

Macam best jer.. tp tak dapt pegi. parent nak mai sini jumaat neh..

unlisted_one berkata...

mummyyus : tak sabar nak rasa nasi lemak u bawak!

Liza: alamak, kak,..takpe la.next time ya!

eyriqazz:wah, next week ke? suspen nih

etiey: takpe la dear, next time ade lagi

CikLilyPutih berkata...

Nia,
nak copy bulat2 entry nie boleh tak? pls pls pls..

unlisted_one berkata...

Lily Putih: haa,..bleh. copy la.