Khamis, 20 Mei 2010

Emila Yusof

Hari ni aku dapat bungkusan istimewa. Yay! Buku Kraf Alam oleh Emila Yusof. Nak tahu siapa Emila Yusof? Haa,..boleh baca dekat sini. Aku sangat berminat dengan hasil-hasil kerja Kak Emi. Blog template yang aku sedang gunakan ni pun design daripadanya. Owh, lupa pulak, family dolly ini pun
*
*
*
Kak Emi buat jugak..hehe..

Cerita pasal apa buku Kraf Alam ni? Buku ni ada banyak projek untuk kanak-kanak (dan mak kanak-kanak tu jgk..hehe). 

Ada 20  projek dalam buku ni. Banyak tu..boleh la jadikan aktiviti untuk anak-anak masa cuti sekolah bulan 6 nanti. Hehe..Semua projek didalam ni simple dan sesuai untuk budak-budak (aku dah khatam dah belek buku ni). Lepas ni, boleh la aku buat projek kraf dengan Diha..hehe..

Owh, tak lupa juga. Kad eksklusif ni dari Kak Emi jugak. Thanks kak!!

Buku kraf tu ada setnya. Untuk maklumat lanjut, boleh ke Emila's Littleshop.

10 ulasan:

sirna berkata...

nampak best buku tu, untuk budak umo 2 tahun sesuai tak nia?

Azzah berkata...

ha sila buat tauu

nadnye berkata...

menarik dan minat design emilia nie.. nak terjah kejap

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

wah buku baru untuk diha...leh la nia tolong bacakan nanti

Wansteddy Tales berkata...

mmg best design k.emila. 1st time jenguk blog beliau saya ingtkan k.emila remaja belasan tahun ><
design k.emila mmg superb ^^

mama_umar_maryam berkata...

adore kt tgn seni k.emila nih..maknenye design2 yg buat muke org tu hasil tgn die ni la ye..kagumm

unlisted_one berkata...

sirna : sesuai jgk kot..tapi, mak dia kena tolong.hehe.

Azzah: iyer

nadnye: sila2..hehe

Anje: kena tolong buat sekali..huhu..

Wan: tu la, rupanya mommies kan.

unlisted_one berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ravishingpeacock berkata...

suke dgn emilia 2..hasil tangan die sgt cumel ;)

Emila Yusof berkata...

salam nia! aww...such an honour! thank you dear!