Sabtu, 1 Mei 2010

Blog ni dah direview di MomBloggersPlanet!

Blog aku yang tak seberapa ni dah direview oleh kak Ros dekat MBP 29 April yang lalu. Sobss.sobs..thank kak Ros. Entry ni patutnya dah buat awal dah, tapi kerana masalah teknikal, hari ni baru dapat publish.


Kalau sesiapa nak baca review blog ni dan juga banyak lagi review blog-blog yang lain, boleh pergi ke sini. 

Saja pilih gambar ibu dan anak ni..hehe




Inilah review tu. Terima kasih banyak ya Kak Ros. Love you!! Love MBP too!!

Kalau ada yang tertanya-tanya, ape itu MBP. Ia adalah mombloggersplanet. Tapi, jangan salah faham, tak terhad pada ibu sahaja. Semua bloggers pun boleh lawati, sebab ada banyak sangat tips-tips ber'blog' kat situ. Tak rugi kalau pegi tau. Link dia kat sini.

12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

congrats on the review! comelnye gambar ibu dan anak itu.. hehe.. (sape la nak review blog saya pulak.. sedih takde org yg berminat.. huhu)

darkbatman berkata...

best kan biler ade org hargai blog kita..hehe..btw, congrate n salam kenal yer..

mama_umar_maryam berkata...

yeahh, dah bace ur review ;)

Marina berkata...

org teringin jugak nak join2 mcm ni,tp org x reti sangat benda2 mcm ni,kalau ade ape2 event,akak just invite jela org,insyaAllah org dtg join =)

sirna berkata...

tahniah2..saya pun tertarik tgk ur blog url-----lain dari lain taw, n tak sangka ur interest masa mula2 blog was about politic sebab tak ramai blog politic wanita

unlisted_one berkata...

Tanpa nama: Alamak, kenapa guna anonnymus, tak dpt nak visit ur blog.

Darkbatman: Salam kenal juga ya. Sudi2 singgah lagi ya.

mama_umar_maryan: Thanks dear!!

Marina: Uii,..setiap kali pon akak memang invite ko. Insya Allah! hehe

Sirna: Tu la, bila igt2 balik apa yg tulis psl politik dulu, mcm malu jerk..hehe

Bella berkata...

congratulations on the review.. :) comel je gambar berdua tu.. mmg like mother like daughter.. ;)

(haih bila la org nak review my blog pulak.. sedihhhh)

Wan Perlis berkata...

tahniah
blog aku xda sapa nak riview
hurmm

Mommyyus berkata...

tahniah2..i start follow blog u lepas terbace review dr MomBloggersPlanet. hehe..menarik n best buat tempat lepak.

sekamar rindu berkata...

salam..ukhwah,


blog yg hebat mcm tu laa...

ibu_Arifa berkata...

bestnyer kak ros dah review blog akak.. saya pun teringin benar nak kak ros bagi sepatah dua (kalo lebih pun tak apa) dgn blog saya tu..

kak ros, mai lah umah cek pulak... lama dah dok tunggu ni.

unlisted_one berkata...

Bella : i pun apply tu dear.

Wan Perlis: Tapi, ramai peminat blog Wan, tu yg penting..hehe

Mommyyus: thank you dear!

sekamar rindu: tak hebat la, suam2 kuku aje..hehe

ibuarifa: ade htr jgk ya, tak sbr nak baca