Ahad, 16 Mei 2010

Baru nak upload gambar 1 SuperKids-MBP Family Day

Seminggu ni aku training besar-besaran kat KL, memang tak dapat nak bukak internet (kalau bukak, bukan boleh buat ape2 pun, port internet kat kawasan rumah aku ni 'down', seminggu jugak..huhu). Nasib baik aku dah buat 'scheduled post', kalau tak seminggu jugak la tak berupdate..hehe.

Maka, inilah gambar-gambar family day Ahad lepas.

Sebenarnya ni acara paling last, dalam pukul 5 ptg kot kalau tak silap. Maybe Maiza ada masalah nak cari tempat kot.


Bengkel tudung kak Rok, best..best..

Ini keadaan di luar selepas hujan.

Ini anak Sumijelly, bila Diha nampak gambar dia, Diha terus cakap..."Ipin..Ipin.." Hisyk, ko ni Dihah, marah acik Sumi ko karang. Nasib baik Ipin comel.

Ini Sumijelly manis

Dengan Belle, vogue as usual..hehe

Ni dia agen produk Golden Horse kita...,Afidah.adoi, aku tak sempat beli ape pun..sorry dear,..huhu

Ni Juan, geng kat MBP

Kak Ad, Temporary Housewife baru seminggu balik dari NZ rasanya.

Dengan Lily Putih

Rasanya ni kali ke3 kitaorg jumpa ni, Mama Aqish

American Idol..hehe..Mira

Dengan Nini

Ada rezeki jumpa Qast dengan QZ kali ni

Ni member baru, Sue..hehe

Anna pun member baru jugak

Ni nadnye
Ada kebaikan aku pakai tag, kawan-kawan boleh tegur aku dulu tanpa was-was, hehe.

Dian yang friendly

Haiza, ni kali ke 4 kot jumpa 

Hanz & Kak Ad. Hanz kata dia penat, tak boleh nak senyum, tapi aku tengok tak senyum pun vogue aje..hehe
Kak Ros dengan Izzah

Ni 1st time kami jumpa, Mummy Yus, aku terkilan tak sempat nak 'pow' nasi lemak yg dia bawak..huhu..

Wan Anie, nasib baik aku pakai tag nama, kalau tak mesti aku tak di cam..hehe

Dengan Zam

Ada tak kawan-kawan yang aku tak letak 'link'? Beritahu dekat komen ye, nanti aku letak. Thanks babe!

6 ulasan:

sirna berkata...

frankly speaking..i'm so jealous dgn semua sebab tak dpt join korang dan jumpa u nia...i berazam next MBP gathering i WAJIB pergi..

~ Sall berkata...

yo lo... i pun jealous gak. Asal x warwarkan. Kalau dak boleh sall join sekali.

nadnye berkata...

link kita nadnye (yg tudung belang zebra ) tu kat atas, nia mesti dah lupa nie..jumpa pun sekejap jea..

sekamar rindu berkata...

salam.....

gambar2 yg sangat menarik..

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

bestnya..dapt jumpa ramai rakan blogger.nak menangis buleh?huhuhuu

Mommyyus berkata...

haha..berkilatnye muke i. berpeluh kejar anak2 i.. nice meeting u nia