Ahad, 30 Mei 2010

Aku sangat terharu

Ni blog badge yang aku buat sendiri pakai Snag it yang aku pernah letak dalam entry ini.


Ini pulak badge yang Farah (http://fymso.com) buatkan.


Jauh beza woo! Yang Farah buat ni lebih sesuai dipanggil blog badge. hehe.. Thank you very much dear! 

Owh,..senang-senang boleh pegi visit Farah dekat her blog ya!

5 ulasan:

Wan Anie berkata...

bila la daku nak ada blog badge.... huhu

ardinihumaira berkata...

wah.. comel! ;)


p/s: untuk komen tu leh tengok kat sini...

tutorial

ravishingpeacock berkata...

sori brtnye..blog badge 2 pe fngsi die huhu

FYMSO berkata...

Thank you so much for this entry kak!! Appreciate sangat :) Sooo happy sebab akak suka the badge! Hehe.

Mommyyus berkata...

bolehlah order ngan farah buat badge kite plak..hehe..cantiklah nia..