Isnin, 10 Mei 2010

1SuperKids MBP Family Day!

Aku penat lagi lepas habis event ni. Secara keseluruhannya, event ni memang meriah. Macam-macam ada! Aku suka jadi commitee event macam ni sebab dapat merapatkan ukhuwah dengan kawan-kawan. Eceh! Aku tak dapat nak cerita banyak pasal event ni, masa agak terhad. Ada gambar-gambar aje. Aku akan update gambar-gambar dan coverage event ni nanti. Orang Burger King dah jeling-jeling dah ni. hehe..


BLING BABES!!

17 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

jeleznya mak :( me x dpt pergi, hubby last minute ada kerja plak..sedih..sedih..keciwa...

firahadifa berkata...

perkh... cepatnyer post entry nie.. kekekek.. ke nie part 1 jer?? ade 10 part lagik?? kuikuikui

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

yup mememnag best gitu...meletop...& meriah...mana part lain ni NIA

mamalieyna berkata...

oo jd committee ke, mmg penat tu..tapi takpe..meriahh kan.. ^_^

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

hoho..kita pon lom update lagi..
abisla gambor2 tu nanti sy upload..(sila jgn percaya) kui

Momma Mia berkata...

Perghh tengok muka-muka pun dah tau event pasti meletop sbb ada BLING BABES!! yang komited gitu. Well done!

p/s: nia congrat dpt hadiah fr ibu arifa

chekna berkata...

walopun 1st time join, tp mmg best!!

my.mastura berkata...

org burger king jeling, jeling balik kt dia..kikikii

waa..jeles hokeehhh...
hari tu ada ajak en. suami, tp katanyer Mikhail x pandai jln lg, x yah pegi..sedih! :(

mama_umar_maryam berkata...

aluuu..smlm kan zety mcm nk tegur tp takut silap org,heheh,apepon smlm mmg best ;)

Adlina Husaini berkata...

wow weee bestnya..kita tingin nak p..tapi customer manjadiri full house pulak

Adlina Husaini berkata...

wow weee bestnya..kita tingin nak p..tapi customer manjadiri full house pulak

Wan Anie berkata...

sempat jumpa dengan Nia semalam....

bravo to all committees yang menjayakan Family Day semalam.... memang best!

Little Mama berkata...

balik rumah sakit satu badan + pening kepala (kena hujan).. izzah terus pengsan dari dalam kereta.. pkl 6 ptg terbangun sebab poo poo.. pastu dia sambung tido sampai pukul 6 pagi.. walla.. he..he

azzamoro berkata...

next time nak jadik committee macam ni ah... boleh merapatkan ukhuwah. hhehe

Sumijelly berkata...

hehehe.....nia.. nama mu di panggil berkali.. atas dasar CABUTAN BERTUAH.....hahahahaha

sayangnya..speaker tu x samapi ke tingkat 2..jadi tekuburla hadiah itu..huhuhu

anyway... sempatla buat key chain satu.. ada gak la kenangan...hehehe


Sumijelly.com

Fid berkata...

Nia
nextt
mari melawat kilang roti...hahahahhaaa

Nadiah Sidek berkata...

cepat la update..tak sabar nak baca :p