Ahad, 11 April 2010

Tips mendapatkan gambar yang walah..

Nak ambil gambar polaroid macam ni?


Pergh,..macam 50-an kan?

Korang pegi kat SINI.(Thanks to Ajjah)

Lepas tu, install application ni. Nanti bila buka, akan keluar gambar kamera polaroid dekat desktop korang macam ni.


Nanti drag aje fail gambar yang korang nak tu dekat kamera tu. Lepas tu goyang-goyang gambar yang keluar tu,..dan walah! Jadi la gambar polaroid yang cun.

7 ulasan:

Lily berkata...

yay! baru nak tanya akak

Liza berkata...

thanks nia, will give this a try

temp. housewife berkata...

mmg nampak klasik gambar tu.

chugie berkata...

wah..good info!

ajjah berkata...

dan lepas menggoncang2 gambar semua akan jadi lebih ketagih untuk drag lebih banyak gambar.. :)

melayuangkat berkata...

Salam Nia,

What a lovely picture!

tunbegia berkata...

sungguh cunlah sangat kannns,

salamm,