Rabu, 28 April 2010

Road Trip with My Broadband

Aku paling runsing bila nak meninggalkan rumah. Nak tau kenapa?
Sebab aku mesti tak dapat nak update blog, check facebook dan update twitter aku. Mungkin ada yang cakap, boleh guna handphone ape?

Sorry la ya, aku pakai handphone cap ayam, takde 3G. Maka, setiap kali nak ke mana-mana, aku akan jadi orang yang paling runsing sebab terpaksa hidup tanpa access internet .


Maka, pilihan paling tepat adalah Wiggy P1 W1MAX! Aku boleh travel atau pergi ke mana-mana tanpa perlu mengabaikan tanggungjawab aku meng’update’ blog. Hehe.

Aku boleh update blog dari dalam kereta juga! Asalkan ada coveragenya. Jadi perjalanan 7 jam balik kampong, takde lah terasa sangat.

Kalau takde coverage masa dalam perjalanan pun, aku masih boleh ‘online’ di perhentian tol. Takde lah aku tinggalkan blog aku lama sangat tanpa update!

Suami aku pun senang hati dengan Wiggy P1W1MAX sebab memudahkan dia untuk main ‘online game’ kegemaran dia. Tapi, kami selalu berebut la pulak..hehe.

Apa-apa perkara yang aku nak buat tapi memerlukan talian internet pun akan lebih mudah! (Tak payah la aku cari cyber café dekat kampong!)

Macam mana? Dengan Wiggy P1 W1MAX, tak perlu line telefon, coverage laju, boleh terus guna (plug aje pada laptop dan boleh terus guna), coveragenya pun akan sentiasa dipertingkatkan lagi. Ha, bila coverage selalu dipertingkatkan, lebih nilai untuk duit
kita!




Tak tau macam mana nak mendaftar? Ha, lawati lah website P1W1MAX, dan ikut saja arahan yang diberikan. Mudah aje kan?

Khidmat pelanggannya pun cukup baik. Boleh dihubungi melalui website ini juga!




Project Alpha Season 2, Episode 8


Project Alpha Season 2, Episode 9


Project Alpha Season 2, Episode 10


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

6 ulasan:

sirna berkata...

nia, nampak menarik, berapa harga?monthly payment ke?

chugie berkata...

emm sy pun ade dah w1max ni.. tp kat area sini tak de coverage pulak! aduh.. cmne ni nia??

unlisted_one berkata...

kena tengok dekat website dia la yang, sebab harga dia ikut kita nak ambik pakej yang mana.

unlisted_one berkata...

Chugie, rasanya nanti dia akn upgrade lagi coverage dia tu. Boleh suggest dkt website dia untuk masukkan area kita.

IzzahFarhana berkata...

hai!saya tunggu coverage okay dulu bru paki wiggy.now kalau blk kg kt pdalaman,celcom je dpt.hehe

unlisted_one berkata...

Izzah: Boleh suggest dkt website dia, dear