Khamis, 15 April 2010

Pemenang hadiah tips terbaik

Isk, terima kasih banyak pada semua yang sudi memberi tips-tips yang berguna untuk aku overcome fobia public speaking aku. Semua pun bagus, kalau boleh, aku nak bagi hadiah tu pada semua, aku tak suka kena pilih2 ni. Tapi, malangnya hadiah cuma ada satu dan takde jual kat sini (kalau ada, aku beli lagi dah,..serius!) Maka, aku telah memilih:


Tapi, pada penyumbang tips yang lain, i still have something for you :

2nd : Ieyza (tak dpt u punya URL) & Chugie

3rd : Azzah, Juan (toughcookie) & Suziey

Consolation : Intan, Ellis, Kak Guess, Farah, Kak Ros

OK, pada semua sila emailkan alamat ke unlisted_one90@yahoo.com.my

Cheers! Thank you to all!


5 ulasan:

momguess berkata...

den dh email

thnks

ieyza berkata...

salam dear....
naper yek x dpt view my blog
maybe something nie....
diorg jeles kot...
huhuhu....
here my links

ieyza83.blogspot.com

thanx tauuuuu.........

chugie berkata...

eii.. x sangka sy dpt juga..

tips tu base on experience je nia.. heheh

anyway, thanks!

Little Mama™ berkata...

ei..dapat hadiah gak ke..bagus bangat..he..he

ita cutevirus berkata...

eerrkkk...
nia, mintak ampun ye.. baru tau ita menang... hikhikhik..