Ahad, 18 April 2010

Gatsby Deodorant Street Fair

Teka aku pergi mana semalam? Dowh,..sangat obvious dah kan..
Aku dapat kipas ni dari goodie bag warna merah dia..

Ini registration counter. Aku tengok sebelum pukul 9, ramai dah beratur depan kaunter-kaunter tu. Tapi, mereka cuma buka pada pukul 1o. Lepas register, kami diberi t-shirt merah untuk ditukar.

Ini logo Gatsby Deodorant Street Fair

Aku kagum dengan perkataan "Largest Bloggers Gathering" tu.

Ini muka-muka kami yang berkumpul penuh pengharapan untuk masuk gambar dalam Malaysia Book of Records. Well, we are part of the history now. I think.

Ini antara games yang kami main disitu. Kena baling bola rangbi tu untuk sangkut di tingkat 1 atau 2 palang tu. Kami dapat 2 point kalau ada yang sangkut. Point-point yang dapat dari games2 ni, boleh tukar kepada barangan Gatsby.

Ini keadaan di Street Games ni.

Aku jumpa kawan lama aku, Anis.




Owh,..ini Lily, BFF..haha..datang sekali dengan dia la.



Ini Kak Ina KL. Alamak, sorry la kak Ina, terkena watermark tu.


Suami aku bising, dia kata apehal watermark besar sgt nih, aku tak sengaja beb, tak boleh undo pulak tu. Pada Suziey, Ayu dengan Mama, kalau korang ada gambar ni, email kat kita ye, nak tukar..huhu..Sorry ye korang, habis gambar korang yang cun ni.

Sebenarnya nak ambil gambar berdua dengan Ayu & Suziey, dah excited posing-posing gini, aku terus lupa.


Dengan mamaAqish. Cilok gambar ni dari dia. Thanks dear!!

Dengan Sumijelly

Ini lunch kami, di Wendy's

Chillis..ada campuran daging dan kekacang. Lily suka sangat ni..


Wah,..cheese..i want more!!

Ini sesi lucky draw, yang kami tunggu dengan penuh pengharapan. Tapi, kecewa..huhu..

Kami balik lepas sesi tu..huhu..

Ape-ape pun, it is a great event. Thank you to Nuffnang & Gatsby!

16 ulasan:

mama tisya berkata...

nasibaik sempt posing ngan nia kn...nasibaik muka ku tk kena watermark tu...heheheh...tk redeem ke brg gatsby?

CikLilyPutih berkata...

banyak redeem gift ke?

Liza berkata...

rugi tak tegur nia, liza nie mg camtu tu, kena ubah ler skit kan kalau nak jadik blogger yg berjaya

Bella berkata...

saya pun ada di sana.. tp sampai dah lewat.. pas register (which they cant find my web address coz dah kelam kabut so i can only write down my web address), terus time dorg nak naik stage bagi speech.. so, tak sompek nak tuka baju pun.. HAHA

Farah Yusri berkata...

Banyak entri bloggers yang update pasal event gatsby ni. Seronok je tengok dapat gather ramai-ramai. Rasa macam ketinggalan pulak :( Huhu.

unlisted_one berkata...

Amy : Tak redeem pun barangnya yang,..i punya point ciput

Cik Lily: Tak redeem pun yang, tgk point boleh dpt satu brg jerk

Liza: Takpe la, lain kali hint kat Nia yek. Kdg2 bila jumpa real life, i ni blur skit, kalau tak mesti i tegur dulu.

Bella : You were there babe? eh, next time kalau ade lagi, tegur i yek..

Farah: Ketinggalan? no-lah, bila u balik nanti, akan ada byk lagi event mcm ni.

budakhitam berkata...

pehh..lunch di wendy's..kih3..rasa macam nampak semalam

unlisted_one berkata...

Uik,..naper gelak? Nampak kat Wendys ke?

*ayu the sun* berkata...

u were there? i was there too..
:)

tunbegia berkata...

sungguh meriah uoolss,

salamm,

kak ina kl berkata...

salam..nanti cilok gambar akak dgn kamu..masa tu camera anak akak pegang...by the way..seronok berjumpa walaupun tak berbual lama..insyallah kita jumpa lagi yer

unlisted_one berkata...

Ayu : Wow,..cool. Next time punya gath, we can greet each other..*wink*

tunbegia: sgt happenig..hehe

kak ina:owh,..bleh kak. sori psl watermark tu kak.kesilapan teknikal,..hehe

~ Sall berkata...

cemburunye aku...:<

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

hu..hu...tak pe tak marah pun....jap gi kiter upload gamboo then nanti nia amik gambo tu k...mesti menang banyak hadiah kan

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

ayu ader banyak gambar yg posing gedix tu...nanti ambik jer di blog ayu...n3 pun tak buat lagi ni haah....org jauh haruslah lambat updatednya kan...ekekek...

aiDieNa berkata...

Wah.. besnyer... tapi tak dapat gie.. :(