Isnin, 5 April 2010

Baru umur setahun dah kerja kat klinik?

Aku dan Zam bawak Diha ke klinik semalam. Dia demam dengan batuk. Tapi, perangai dia dekat klinik tak menggambarkan orang demam pulak.

Mula-mula dia baik aje, kebetulan ada selebriti masuk (owh, hidup ku di kelilingi selebriti,..haha), pelakon Juliana Ibrahim (dulu dia pernah berlakon filem SAKA dalam slot SERAM di TV3). Aku tak ambil pulak gambar dia, sebab dia pun tengah tak sihatkan, tak baik pulak rasanya. Dia senyum tengok gelagat Diha. Iyer la, tak macam orang demam pun.

Mak, kenapa lama sangat ni? Diha dah tak dapat nak duduk diam baik-baik dah. Rimas la mak!


Kak,..oo, kak, lama lagi ke giliran saya ni?



Isk, akak ni, orang tanya buat tak tau pulak..


Eee, sepah aje kerusi ni, meh Diha tolong kemas..


Eh, doktor dah panggil la pulak, spoil betul la..

Dekat dalam bilik doktor, baik la pulak si Diha ni, hehe..rasanya dia demam sebab nak tumbuh gigi round ke-2 la ni. Adoi, tido tak lena la nanti ni. Sian dia..

8 ulasan:

[-suziey-] berkata...

hahahaha..amboih kemain lagi Diha yek..so cute..:p

Adlina Husaini berkata...

bila dah boleh jalan cenggitu la kan..explore macam2..tapi selalunya orang tak kisah sebab nama pun budak kecik =D

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

hahaha...emmang macam org tak demam pun ni..

chugie berkata...

ehhehe.. ha.. de hati nk keje kat klinik ke ni?? jadi doctor bagus ni kn?

DrSinga berkata...

hehehe...
datang klenet antie...cucuk montot dia!!

mama_umar berkata...

manela tau nnt diha bukak klinik sendiri hehehe,aminn

Intan berkata...

Alahai rajin nya diha sayang...domam2 pon leh nak kemas kan lg klinik tu ye :D

Semoga diha cepat sembuh kay sayang...nanti leh kemaskan rumah aunty pulak...wakaka...upsss lariii mau kena babap ngan mummy diha nanti :D

unlisted_one berkata...

Suziey : Cute macam mak dia..hehe (perasan tak igt nih)

Adlina : Exciting utk dia, penat utk kita ni ha. hehe.

Ayu : Tu la psl, dia lupa diri dia tu demam..haha

Chugie : Jadi doktor? Amin,..mudah-mudahan kan.

DrSinga: Haha,..klinik aunty kat mana ye?

Mama Umar : wah,..bukak klinik sendiri senang la mak dia ni,..amin

Intan : Takut nanti Diha 'kemas' ikut standard dia aje aunty, penat kita nak mengemas balik..huhu