Selasa, 20 April 2010

Aku pun nak badge blog jugak!

Aku tengok ramai bloggers dah ada badge sendiri untuk blog masing-masing sekarang. Aku pun teringin ni. Jadi aku pun try la buat.


Ape macam? Ok tak? ke tak berapa nak ok? Macam simple sgt aje.. Ape yang aku boleh ubah? Tolong bagitau ye!

16 ulasan:

Mama Hanim berkata...

cantik2..cute sgt.. jeles la, kita blum bt pn..huhu..

tun begia berkata...

sungguh nak fofulerr uools, kehh

salamm,

Wan Perlis berkata...

biar simple asalkan cantik

Miss Q berkata...

size tu nanti jangan beso sangat k. sebab nanti bila masuk sidebar, separuh je nampak. tgk mcm "miss abaya" kat sidebar blog. separuh badan je nampak. Nak adjust pulak eden x reti!

[-suziey-] berkata...

aah la simple sgt la nia..erkkk tp xtau nk bg idea camne..ekekeke:D

Adlina Husaini berkata...

kalau nak look classic ke..cuba guna monogram word..

chugie berkata...

cantik warna die, tp cam kosong lak nia.. emm nia try letak seketul dua bunga yang kecik2 tu ke.. tak pun letak star n bulan seketul dua kat dlm kotak tu, yg belah atas.. emm nampak cun skit kot..

p/s: pandai gak nia buat sendiri badge ni ye..nanti leh lah ajar sy..

Momma Mia berkata...

wah pandai buat badge sendiri. so far badge tuh simple & nice. nak kasi nampak lain sket bleh kasi bling bling... hihi...

momguess berkata...

pendapat den
simple sgt
heheheh
jgn marah iyo
den cume bagi pdapat jo

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

hu..hu...sedeynyer baru nak komen pasal hari ibu tadik tup2 dah tak de entry tu

Diarihatiku1976 berkata...

kita blum bt pn..huhu..

melayuangkat berkata...

So sweet!!

Em's Family berkata...

Pink jugakkkkkk dia nak hahaha

Liza berkata...

k liza nie buta IT skit, tak reti nak buat all this...camne yer

Farah Yusri berkata...

I love the idea! Suka sangat akak stay true to your colors. Hehe.

unlisted_one berkata...

Mama Hanim : Thanks dear!

tunbegia: Eh,..popular tu harus..haha

Wan: Less is more kan

MissQ: Ha,..nanti i ammend ikut Qast suggest tu

Suziey: simple sgt ekk

Adlina: Monogram word? thanks dear.

Chugie: Bunga yek? nice. thanks dear

Momma Mia: Bling2? nice one..haha

Kak Guess : Tak marah la kak oii,..thanks ya

Mama: Itu entry baru tuh, fuh, cekap betul mama ni. terlps sekejap je tu..haha

Diarihatiku: Tak wajib pun badge ni, takpe lah

melayuangkat: thanks makcik

Mira: Pink is a happy colour..haha

Liza: Saya guna Snagit application kak

Farah : Thanks dear!