Isnin, 26 April 2010

1SuperKids-MBP Family Day

Buat ape Hari Ibu nanti? Jom join 1 SuperKids-MBP Family Day!! Details event seperti berikut:

Tarikh : 9th May, 2010 ( Ahad)
Masa : 2-6 petang
Tempat: Wisma Bling Lustre, TanMing Boulevard, Taman Meranti Jaya, Puchong.

Ada aktiviti apa kat sana?

Banyak weh!


INDOOR :

1)Aktiviti multi-skill untuk anak-anak – face painting, interactive story telling, origami, felt craft dan mewarna.

2)Talk dan demo daripada Malaysian Baby Wearers (MBW).

3) Bengkel ikatan tudung bersama Majalah NUR.
(Pendaftaran RM10 sahaja! Contact mommy@fahry.net untuk register - terhad untuk 30 orang sahaja!)

4) Sesi hati ke hati bersama Ms Maizawati (model, usahawanita, duta Avon).

OUTDOOR :

1) Bling-Bling Race yang semestinya heboh!

2) Demonstrasi dari Bling AutoSpa. Kilat kereta?

3) PHDC. Yeah it’s the PLAYHOUSE DISNEY!

4) Clowns and balloons. (Ada 2 clowns,...yay!!!)

PRESS

1) Event ini akan mendapat liputan pihak Harian Metro, Mingguan Wanita,NUR dan Pa&Ma.

2) Bintang AF akan turut serta!

3) Peluang bertemu blogger yang tersenarai dalam 50 Blog Terbaik Malaysia Pilihan InTrend.


Berpeluang shopping di gerai2 yang mengambil bahagian!!!

Happening ke tak tu?!!

Bayaran ??? FREE aje!! (shopping tu idak le free..hehe)..owh, ada MAKAN juga ya!

CONTEST

Nak menang HADIAH MISTERI masa event tu nanti? Senang aje!

1) Buat satu entry tentang 1SuperKids-MBP Family Day

2) Letak link http://1superkids.com/ dalam entry tersebut.

3) Letakkan family banner dan link back pada http://1superkids.com/

Banner ni untuk diletakkan di side bar juga pada yang confirm nak pegi.

4) Hantar permalink entry tu pada http://mysuperkids.net/contact



OK..so excited nak pegi tak? Cepat hantar details ke http://mysuperkids.net/contact

Berikan details seperti dengan Tajuk : Family Day Registration :

1) Nama penuh
2) Bilangan orang dewasa dan kanak-kanak

(Note: In case tak dapat nak isi contact form tu, boleh email ke mommy@fahry.net)

Cepat hantar sebab :

100 Keluarga yang pertama akan dapat goodie bag daripada Maybelline, Bling-Bling dan banyak lagi!!
50 Keluarga pertama pula akan dapat tag peserta yang istimewa!

Apa tunggu lagi?!! Cepat-cepat isi contact form tu yek! Kat bawah ni map nak ke tapak pesta. Ambik dari Kak Ros


Tak sure macam mana nak ke sana? Rujuk map ni.


13 ulasan:

tun begia berkata...

sungguh meriah uoolss,

salamm,

Marina berkata...

mcm best je...nnty bgtau mcm mana nak buat...org ni lambat pick up sikit...org nak bawak kak suzi~~~

mamalieyna berkata...

pasti meriah niiiiii! jom kita! ^_^

firahadifa berkata...

ai ade bukak booth... jumpa di sana... :)

chugie berkata...

wah.. meriahnye.. nia join ke ni??

bleh jumpa2 kan nia?? ;P

unlisted_one berkata...

tunbegia: mai la join..

Marina ; Dtg la,..ko bleh tgk bintang AF..heheh

mamalieyna: yay! jumpa kat sana!

firahadifa: owh,..ye ke? nanti i nak melawat booth u.

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

salam kenal juga..:-)

sy ni bru lagi nak join2 MBP..nak tanyela..dahbuat posting nanti kita kena inform tak?

fabulous.farah berkata...

wahhh..meriah..tapi xde family beso lagi..tunggu ade baby baru seronok

melayuangkat berkata...

Salam Nia,

Reading this make me feel very ooooold!

Anyway wish you a wonderful time with your love ones, sure Diha is gonna have a lot of fun!!

unlisted_one berkata...

Rose: a'ah, lepas buat post dan dah letak banner kat sidebar, boleh htr permalink dekat
http://mysuperkids.net/contact

Farah: Takpe, walaupun takde baby lagi, ada byk aktiviti lain yg Farah bleh join jgk.

Makcik melayuangkat: Eh, mana ade tua makcik. Age is just a number! hehe

Miss Q berkata...

wess.. x sabar eden nak jumpa bloggers lain2 nih. tp yg mana kenal2 rapat dalam blog nih, kena print photo. takot nnt tak cam padahal dok sebelah saje..hik3

unlisted_one berkata...

uii,..betul jgk,..bukan cam muka sgt kan. tapi kalau Qast, i boleh cam kot..hehe

unlisted_one berkata...

chugie: yay! bleh jumpa lagi kan. hehe