Ahad, 21 Mac 2010

Twillight Summary?

Ada kawan recommend aku website ni so far yet so near

Peminat twillight semua, ini represent apa yang dalam empat2 buku tu tak? Tapi, dia tulis dengan cara yang agak synical la pulak..huhu..

5 ulasan:

@BELLA@ berkata...

HAHAHA! Bongoknye comic strip dia ni.. Last2 tu memang lawak.. Honestly, I don't like to read the books.. Very meleret2.. I like straight to the point n yg kurang sket dialog merepek2 yg tak memberi apa2 perbezaan.. But the movie, I guess Robert Pattinson mmg ngam la jd sparkly Edward so mmg best bila tgk! Dia betul2 menghayati character dia! Hehehe.. Nia cuba la tengok movie dia bila ada masa nnt ya!

Hanz berkata...

This is unfair! The whole novels is beautiful. Well, the final one a bit dragging & a bit disappointed but it is still happy ending!

Lily berkata...

kalau nak lagi twilight stuff yang 'lulzy' camni boleh follow tumblr budak ni
http://sofaryetsonear.tumblr.com/

dia selalu post tentang how much twilight sucks, about lady gaga, adam lambert, dan gambar yg cantik-cantik

unlisted_one berkata...

Bella : Ha,..yg buat ni sure la org yg tak suka twilligt, sebab tu sesuka je dia. Nanti i tgk movie dia. mesti lg ok dari baca buku kot.

Hanz : Diaorg anti-twillight, jadi la comic stripnya un-fair gitu. hehe

Lily : Tu le keje bdk tu yer..

Lily berkata...

If you can accurately condense hundreds of pages of a novel into a 4 panel comic strip, what does that say about the novel?

muahahahaha