Rabu, 24 Mac 2010

Tak suka diaper koyak tau!

Aku rasa aku ni terlampau ganas la, dah selalu sangat bahagian pelekat diapers Diha ni terkoyak. Isyk,..membazir betul.

Selalunya terjadi bila Diha tak nak duduk diam masa nak pakaikan diapers. Aku pun terpaksa la tarik-tarik sikit diapers tu untuk ‘adjust’ kedudukan dan selalunya ni la hasilnya.


Bayangkan, ini aje dah banyak ni diapers membazir. Sebelum-sebelum ni ada lagi..huhu..Terjejas ‘budget’ kitaorg macam ni.


Ada idea tak macam mana nak kurangkan kejadian diapers koyak ni dari berlaku? Ke aku kena kurangkan ke’agresifan’ aku semasa mengadjust diaper tu?

7 ulasan:

zh-ena berkata...

kena pki CD la pas nie

ajjah berkata...

pakailah cloth diapers.. kan sonang..

DrSinga berkata...

sten by masking tape hitammmm....

h4ni3 berkata...

lagi sonang... toilet train kan ajer si diha tu
langsung takyah pakai diapers
hehehe

psstt.. nia, hanie punye bukan membazir sbb koyak.. tp membazir sbb si khayra suke beno pakaikan diapers kat robot.. huhuhu.. sbb bila dia dah main tu, sure la gam dia pun dah tak kuat kan. haisshh.. sabo jela

Miss Q berkata...

pakai selotip la jawabnyee

unlisted_one berkata...

Ena : Pakai CD? ingat nak try masa nak toilet train dia..hehe

Ajjah : Bleh, auntie Azzah tolong sponsor ye, laie sonang.

DrSinga: Masking tape hitam? pilihan menarik tu..hehe

Hanie : Toilet train sekrg bleh ke Hanie? Diha ni umur sekarang ni payah nak duduk diam. Tak leh bayang le kalau nak ltk dia kat toilet diam2..hehe..uii, Khayra bagi robot pakai? Dia nak main mak-mak kot..hehe..

Miss Q : Selotep le nampaknya yang..

eima berkata...

ingatkan pasal diapers koyak ...penah gak ari tuh jenama ternama 2-3 kali gak dpt tak dak pelekat ...rugi tau .....

mak die kena tarik2 slow ek pas ni