Jumaat, 26 Mac 2010

Simple aje bilik pengantinnya


Ini la bilik pengantin adik aku. Kami buat simple-simple aje. Konsep ala-ala kontemporari.


Kain ni memang beli sekali banyak, dan ada yang diasingkan untuk buat mounting untuk gantung di kepala katil.


Kakak yang tolong buat ni suka english style. Aku suka simple macam ni, lagipun kenduri belah lelaki. Rasanya orang tak target nak tengok bilik sangat.

Tak sabar nak tunggu kenduri adik aku esok ni, nak cepat settle..huhu..kalau tak rasa suspen aje ni.

9 ulasan:

Anje a.k.a Mama_Aqish berkata...

simple tapi cantik & sedap mata memandang...warna suci gitu..thniah pada adeq nia k

ajjah berkata...

eh cantik la ni.. suka2..
simple and teratur, mounting tu package skali ke eh.. nia nanti nak soal siasat pasal deco ni ok

momguess berkata...

nia...
akk nk tanye kat mane ko buat mounting tu
cantik lah
ym akk k
momguess75@yahoo.com

tak pon ko cal jer akk
603-6140 3891 / 2

sue berkata...

sukanya. simple & modern! sue pon sebok nak tau pasal mounting ni. buat kt ner?

chugie berkata...

cantik n so simple..

wah..nia dapat adik ipar ye.. syoknye!

iEfa berkata...

bilik laki ker cemni..wahh untung nyer ur adik ipar..me dulu tkde paper pon :p

temp. housewife berkata...

looks so nice.

h4ni3 berkata...

simple.. tapi cantik
my room dulu pun simple gak

ada jugak makcik2 yg masuk jenguk bilik n cakap "oo.. bilik simple jer.." sooo...? bukan makcik yg nak tido.. kan? hehehe

Liza berkata...

simple yet nice, selamat pengantin baru to your brother