Khamis, 11 Mac 2010

Siapa nak cuti bersalin 90 hari?


Aku dapat info ni dari blog Sumijelly. Sempena Hari Wanita Sedunia 2010, satu petition akan diadakan untuk memohon penggubalan dalam Employment Act (betul tak?) untuk mendapatkan cuti bersalin 90 hari bagi pekerja wanita.

Untuk turut sama menandatangani petition ni dan mendapatkan lebih info, boleh klik sini

Lepas tu kita akan terima email ni.


Kami ucapkan terima kasih atas sokongan anda terhadap kempen '90 Hari Untuk Ibu' kami.
Wed, 10 March, 2010 13:22:01
From:
"admin@nube.org.my"
Add to Contacts
To:munira_mk@yahoo.com
Sdr/ri Munira binti Mustafa Kamal
Kami ucapkan terima kasih atas sokongan anda terhadap kempen '90 Hari Untuk Ibu' kami.

Salam
J Solomon
Setiausaha Agung
NUBE

7 ulasan:

chugie berkata...

uii bestnye lah! sape x nk cuti 90 hari.. ihik!

** atie + farid + aisyah ** berkata...

waaaa... bestnye... ni yg dtg mood nak pregnant ni.. hehehehehe

iem berkata...

wah bestlah kalau dapat cuti 90 hari.sapa tak nak hehe

zh-ena berkata...

nak join jugak la

Farah Yusri berkata...

Okeh, I'm on it! :)

Lily berkata...

signed! :D

Liza berkata...

saya sokong!!! kalau approve nak start planning for another baby lah!