Rabu, 10 Mac 2010

Result Teka Maksud Perkataan

Result Teka Maksud Perkataan ni dah ada,..orang pertama yang menjawab dengan betul ialah


Tapi, aku rasa nak bagi juga hadiah pada lain-lain peneka tu, hadiahnya key chain juga, cuma tak sama macam yang Sumi menang tu (tak bleh sama woo~~nanti Sumi protes..hehe..gurau2 je Sumi).

Aku nilai jawapan yang betul bila lengkap dengan maksud dan sebab perkataan tu diletakkan disitu ya. Tapi takpe, semua orang pun dapat hadiah sebab aku sayang korang semua (apehal pulak budak ni tetiba je sayang semua ni..haha)

Pada peneka betul yang lain Mama Tisya, Nuradyani, Mira nanti aku hantar email juga.

Oh, tak lupa juga pada Farah, Intan, Chugie dan Marina, ada hadiah juga ya. Tanda penghargaan la ni. cewah~!

Ajjah tu nak hadiah juga ke?

Terima kasih pada semua yang join ya!!

6 ulasan:

sumijelly berkata...

errkk.........erkkk......
malu la dpt no 1... *blush*blush*

me kacih la Cik Nia...
nanti sumi emelkan alamat sumi..
emm..nak opis ker alamat umah?? hehehehe

http://sumijelly.com

chugie berkata...

alahai.. saya pun dpt hadiah gak?? wah.. baiknye hati nia.. thnaks nia.

saya tinggal email kat sini ek : zumizie@yahoo.com

mama tisya berkata...

dpt juga adiah..yeayyyyyyyyy...tq2

Farah Yusri berkata...

Yeyey! Alhamdulillah! Thanks, Kak Nia :)

Tak lupa juga, Tahniah Sumijelly!

Em's Family berkata...

bile mase start sayang kiterang ni .. confuse confuse hahahaha.. anyway thanks

Intan berkata...

Yeay! Baru perasan bila check email baru sat nie...tenkiu atas kemurahan hati nia :)

Ok, nanti kita email add asap!