Jumaat, 5 Mac 2010

Pullman Putrajaya - lawa betul.

Minggu lepas kami pergi ke Pullman Hotel & Resort Putrajaya.
Cantik juga tempatnya, Cuma 1st time dengar nama tempatnya, rasa heran aje.
Pullman? Hehe, nak tarik sape ni?


Masuk-masuk aje terpandang hiasan atas siling ni.

Sebenarnya huruf-huruf tu membentuk nama-nama makanan dari huruf B. Ada bread,
err,..aku perasan bread aje sebenarnya.


Ni antara yang kami makan hari tu.
Mee bandung rasanya ni. Dah habis makan baru terfikir namanya.

Ni macam nasi campur aje dah..hehe

Ni meja dessert ni.

Dessert dalam sudu, nak memudahkan aku makan la ni.


Haa,..sedap ni tau.


Aku tengah kagum dengan i-pod si Lily ni, makan pun tak tengok sangat dah.




Lepas makan kenyang-kenyang, tengok pemandangan pulak. Cantik ni, boleh jadi lokasi ambik gambar kahwin.

Aku takde pasu ni kat rumah, sebab tu excited nak ambik gambar ye.

Uii,..bunga matahari ni pun takde kat rumah ni,..hehe. takde keje betul.

Ni pemandangan dari luar.




Ni map nak ke sana. Untuk maklumat lanjut, boleh klik sini.

10 ulasan:

aadzrah berkata...

Ohh, aku hari2 lalu dpn signboard Pullman. Kadang2 terserempak dgn van bawa pelancong cap Pullman jugak... Langsung tak pernah ambil tahu sebenarnya Pullman ni mcm resort/ hotel. Baguslah, ko dah tahu Nia. Nanti boleh bawa aku makan di Pullman pulak. Hehehe!! (gelak setan)

Md Nasir berkata...

salam..
wah,mmg cantiklah hotel nie..teringin plak nak singgah..

~: UmmiNor:~ berkata...

not bad jugak pullman ni kan? sy yg dok sekankang kera pun x sampai2 lagi hehehe

Farah Yusri berkata...

Farah dah nak dekat 10 tahun kat Cyberjaya pun baru first time dengar tempat ni! (memang katak bawah tempurung sungguh) Hehe.

How was the food and price eh kak? Kalau-kalau ada occasion, farah bawa mso makan kat situ pun best jugak eh.

nadnye berkata...

Dengar review kat sana service bagus, tpt cantik....harga pun tak mahal sangat..
bile nak kesana yea..?

My Written Thoughts.. berkata...

adzrah: hehe.. aku suka ayat ko nih.. "Baguslah, ko dah tahu Nia. Nanti boleh bawa aku makan di Pullman pulak. Hehehe!! (gelak setan)"..

Intan berkata...

Emmm boleh lah singgah sana nie :) Thanks for da review!

Liza berkata...

we did our teambuilding here and mmg best. but tempat nie so big sampai confuse gak nak get our way around

unlisted_one berkata...

Aadzrah : Uii,..hari2 lalu? oo,..betul la, ko g kerja kena lalu situ.

Md Nasir : Masa 1st time datang pelik jugak, cantik2, tapi tak ramai orang.

UmmiNor : Wa,.kalau dekat boleh pegi selalu la ni

Farah : Akak pun tak igt harganya mcm mana, dlm RM65.20 sorang rasanya.

Nad : Pegi la Nad, cuti sekolah ke..huhu

Fiza : Tengok le kalau bisnes aku menjadi nanti. Aku bawak la Are tu. Masalahnya bisnes pun takde lagi ni.

Intan : Bleh bawak Arissa nih.

Liza : Tema building kat sini? Perghh! Mesti best. Tapi, ya jgk,..macam kota sesat sikit.

CikLilyPutih berkata...

ermm ari-ari lalu situ gak, pegi keje kan.