Isnin, 22 Mac 2010

No Sweat

No Sweat!! Maksudnya 'Jangan Basah??' atau 'Jangan Berpeluh?' Rasanya tagline ni nak beritahu kita yang walaupun kita berpeluh, tapi takde masalah untuk kita teruskan aktiviti harian kita.

Aku selalu risau dengan bau badan ketika berpeluh sebab kerja aku memerlukan aku banyak bergerak. Pagi-pagi sebelum pergi kerja pun mesti dah berpeluh sebab:
1) Siapkan barang-barang anak
2) Hantar anak ke pengasuh
3) Hantar adik ke kolej
4)Rushing ke pejabat

Dipejabat pulak, berpeluh sebab :
1) Kena turun padang
2) Kena 'deal' dengan banyak department lain
3) Kena bekejar ke untuk 'submit' dokumen ke tempat lain.


Source : http://budgetstyleonashoestring.blogspot.com

Itu menjadikan aku banyak berpeluh!!
Adakah itu menghalang aktiviti harian korang kerana malu dengan bau badan?
Sekarang tak payah risau lagi. Gunakan Adidas Action 3!! Nak tau kelebihannya?...Banyak! Diantaranya :

1) Perlindungan bau badan 24 jam
2) Teknologi baru Dry Max yang meningkat penyerapan dan memberikan rasa lebih kering.
3) Rasa dingin yang menyegarkan, menjadikan kita terasa nyaman.
4) Mempunyai bahan anti-whitening yang menghindari pakaian kita daripada menjadi kuning (tak perlu risau kekuningan di atas lengan lagi).
5) 0% alkohol dan selamat untuk kulit.

Gambar tu untuk lelaki, untuk perempuan, rupanya begini


Maklumat lanjut produk boleh didapati di sini.

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

1 ulasan:

5577 berkata...

good luck nia! :)