Selasa, 16 Mac 2010

My Favourite Surfing Spot

Di mana favourite surfing spot korang? Aku ada 2 tempat yang boleh surf internet. Di ofis dan di rumah parents aku. Malangnya, di ofis mana boleh surf internet sewenang-wenangnya..hehe, nak cari nahas? Di rumah parents aku, boleh guna kalau kami tidur disana aje lah. Kalau di rumah sewa aku, hmm,..takde la jawabnya.

Aku memang tercari-cari alternatif lain untuk aku surf internet. Ui,..tak boleh tidur malam kalau tak surf internet woo.


Aku perasan iklan P1 W1max, katanya internet tanpa wireless. Aku pun cari info dekat

Websitenya memang user-friendly, senang nak dapat info di situ. Tak sure area korang ada dalam coverage ke tak? Ha,..mudah aje, sebab boleh check disini. Kalau takde, boleh 'vote for your area' lagi. Ertinya, area korang akan dimasukkan la nanti.

Vote for your area!

Produk dari P1 W1max yang aku minat ni mempunyai ciri-ciri berikut:

1) Lajuuuuu...2) Tak perlu line telefon (yes,...aku punya rumah memang takde line pun,,..huhu)
3) Boleh terus pasang dan digunakan 4) Harga berpatutan 5) Coverage yang akan sentiasa ditingkatkan (that means, aku boleh la bawak balik kampung nanti)

Ini dia......

Namanya WIGGY!!!hehe..nampak menarikkan..ada 10Mbps speed lagi.


Selain itu, P1 juga adalah merupakan penaja bagi Project Alpha Season 2.

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

6 ulasan:

Azzah berkata...

oioioi keje... haha :D

i won't go for p1 ni, now that they have more customers the line is more congested. tapi, baik maxis, celcom ke sama je ada time dia congested.

tunbegia berkata...

sungguh lajunya,

salamm,

chugie berkata...

emm fav surfing internet saya pun hanya lah di opis.. kat umah ade gak, tp nak kene share laptop ngan adik plak, + line streamyx yang kadang2 nth ape2 nth.. tggu komen dari nia ttg w1max ni ler.. kalu ok, baru guna. kalu tak.. kene cr alteratif lain lah jwbnye!

Farah Yusri berkata...

Kalau farah,kat sini wajiblah dapat surf kat rumah je. Hehe. Alhamdulillah dgn kelajuan yang memuaskan.

Liza berkata...

so far i am happy with streamyx, performance masih lagi di tahap memuaskan hence surfing kat rumah is not stressful

unlisted_one berkata...

Azzah : aler...yg lain tu mahal la..hehe

Tun : laju tuh

Chugie: okeh, kalau jadik, tunggu testimonial yek

Farah: Akak ni selalu berpindah randah la yang, sbb tu kena cari yg portable..hehe

Liza : Tu la, i sebab menyewa la, kejap tido kt umah mak la, tu nak cari alternatif yg boleh diangkut ni..hehe