Isnin, 8 Mac 2010

Mengidam Makan Manhattan Fish Market

Aku dah lama nak makan kat Manhattan Fish Market. Last time pergi, tak tau bila dah, yang pastinya sebelum bersalinkan Madihah. Bila ajak suami pergi, dia boleh cakap kat aku,.."Ala, Seberang Takir Fish Market kan ada " (Dekat kg. husband aku, T'ganu, ada gerai-gerai yang jual udang, sotong dan ikan goreng kat Seberang Takir). Isk,..mana sama, menu lain-lain la.

Sekali Kak Ros ajak kami makan kat Manhattan...hehehe,..sukanya aku. Best juga dapat jumpa balik dengan commitees & ambassadors MBP Gathering hari tu.
Tapi, ramai yang ada hal, tak dapat join,..huhu,..kalau diaorang ada mesti lagi best. Boleh tukar-tukar cerita pasal cloth diaper kan Juan. *wink*.



Depan Kiri : Kak Ros, Hanz, Tifa
Depan Kanan : Nia, Juan, ADd

Kak Ros : Have Fun in HK ya!
AdD : Selamat bersalin babe!
Juan : Thanks for this pic!
Hanz : Semoga cepat sihat ya!
Tifa: Nice to see you again dear!

8 ulasan:

mama tisya berkata...

lama gk tk mkn cni..suka flaming platter..yum2 lps tu sweet alamabama

tifa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
tifa berkata...

Sorry la buat Farhan kecoh kat situ . Anyway banyak "ilmu" yang Tifa dapat semalam :)

unlisted_one berkata...

Mama Tisya : Wah,..tu pun sedap ye, next time kena try ni.

Tifa : Eh, takde la, mana ade kecoh si comel tu. biasa la, dia boring-boring tu..hehe.

Farah Yusri berkata...

Alaa, favorite spot makan Farah! Best, best. Tiba-tiba mengidam Dory with butter sauce. Oh, sedap :)

unlisted_one berkata...

Farah : Dory with butter sauce pun blum pernah cuba lagi ni..wah,..nak try!

CikLilyPutih berkata...

Nia,
tersangatlah enjoy korang ek!
anyway sorry tak dapat datang, masa tu ade hal sket kat Melaka.

Liza berkata...

bestnyer, must be good get to meet other bloggers...