Sabtu, 13 Mac 2010

CUTEST BABY WITH CUTE MOM by MaMa_Aqish

Baru aku perasan entry ni terperam dekat draft punya lama, rupanya tak publish lagi, nasib baik date contest ni extend.

Contest ni dianjurkan oleh Mama Aqish dengan hadiah-hadiah hebat dari penganjur berikut :

Contest ni memerlukan satu gambar ibu & baby macam ni


Nama Anak : Madihah
Nama Ibu : Munira
Umur anak : 1 tahun 3 bulan
Nama panggilan anak : Diha
Nama panggilan ibu : Nia


Lepas tu, ceritakan sedikit ape yang anda tahu mengenai blog mama_aqish & kenapa anda suka terjah blog mama_aqish(pendek pun tak pe)

Apa yang saya tahu tentang blog mama_aqish
1) Mama-aqish baru tukar template, header yang lama ada gambar mama, aqish dengan ayah aqish.
2) Blog berkisar tentang kehidupan mama aqish, aqish dan ayahnya. Lebih kurang macam personal blog la juga.
3) Yang paling penting, ada tips untuk berblog beb. Tu yang mahal tu.

Kenapa saya suka terjah blog mama_aqish
Sebab saya pernah jumpa mama_aqish, jadi dah rasa macam member2 pulak. Makanya, saya akan lebih interested nak tau cerita tentangnya.

Kalau ada sesiapa berminat nak join, sila klik sini

5 ulasan:

Farah Yusri berkata...

Too cute!! Good luck Kak Nia and Diha :)

h4ni3 berkata...

aloloorr...
dua2 pun tiutttt
all the best nia!
(akhaaakkk jugak yg dah malas menontestkan diri. huhu)

tunbegia berkata...

semoga berjaya,

salamm,

ibu emy efy eqy berkata...

good luck ye, munira!

unlisted_one berkata...

Farah & Hanie : Adoi,..cute ke? Bila tengok balik, terfikir dlm hati, perasan betul aku ni..haha.

tunbegia : Thanks for visiting ya!

ibu emy efy eqy : thanks dear!