Isnin, 1 Mac 2010

Chap Goh Mei & Valentine, if u may, will u be mine?

Aku ada join contest Everlasting Love di The Star. Banyak jugak penyertaannya. 2400 pernyertaan. Boleh baca kat sini.

Sekali, The Star call hari Khamis lepas. Dia kata aku menang, tapi, tak bagitau hadiah ape. Makcik pun berangan-angan la dapat grand prize. 1st place ke..hehe.

Jadi, semalam lepas balik gathering (cerita gathering esok ye, hehe..) Dengan semangat keperasanan yang tinggi, aku pun terus cari nama aku dekat Grand prize winner, eh takde. 1st place, 2nd place dan sebagainya, langsung takde..huhu..
Ohh,..dapat consolation prize ni haa.


Ni la entry aku.

Ni hadiah nya,...takpe2, consolation pun aku suka sangat!!

Terima kasih pada penaja-penaja. Syukur alhamdulillah!

Aku tak pernah menang lagi contest-contest macam ni. Jadi tahap keterujaan aku sangat la menakjubkan sekarang ni. Ok,..ok..aku stop sekarang.

7 ulasan:

iem berkata...

takpe at least menang gakkan..
tahniah!!!

mama tisya berkata...

tahniah,saguhati pn lumayan gk adiahnye

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

wah..saguhati pun lumayan!! :) tahniah!

Rumah Rehat hasram berkata...

tahniah!
dah lama rasenye tak menang adiah ni!

h4ni3 berkata...

wowww
consolation pun berbaloi
hadiah dasatttt tuuuu

congrats nia

Liza berkata...

wah, very the lebat the prize, congrats!

MamaDamia a.k.a Haiza berkata...

wah mantapnya hadiah saguhati tu....anyway tahniah ye