Selasa, 2 Mac 2010

Blogger's Family Day 2010

Ahad lepas 28th Feb, 2010, kami join Blogger's Family Day 2010 yang dianjurkan di Taman Tasik Perdana, KL.

Family Kami

Ni pagi-pagi sebelum bertolak.

Ni Madihah masa baru sampai, tiba-tiba duduk mencangkung macam tu.

Ni masa majlis berlangsung, dia asyik nak main paip air aje.

Sian Diha, tak cukup tanah nak pijak la ni, asyik lari sana sini.. sampai haus dah.

Ni antara hadiah-hadiah yang kami dapat.


Kek yang aku dan Haiza bawak. Haiza punya kek yg besar tu..cheese cake.

Ni gambar-gambar ambik hadiah.

Ada ramai kawan-kawan bloggers aku tak sempat nak letak link lagi, nanti aku siapkan. Sorry yek.

Kawan-kawan Bloggers

Bersama Haiza& Damia

Dengan Alycia

Ayu a.k.a AJK yang berjaya (hehe)

Ni Chugie, sekolah kami dekat2 rupanya

Dengan member sekampung, Ena (hehe)

Ni Farra, 1st time jumpa dia

Faryza dearie

Hanz,..isk,nak kena beli spek hitam mcm Hanz, nak nampak vogue jgk..

Emmira, aku kenal masa dekat Friso Gold Family Day Out

Ni Sall, menang paling sporting hari tu dgn e-car

Ni kak Guess,..pergh sporting akak MC nih

Mama Tisya, tokei sachet wangi. Memang wangi, tahan lama pulak tu.

Ni cik Aty kita

Ni Sara adik Aty

Nini a.k.a Ummi Khayra, haa,..boleh shopping online kat blog dia..macam-macam ada

Queenin Murni, nampak aje dia terus aku ajak ambik gambar

Sama nama dengan aku cik kak ni, Munira

Pn. Pengetua kita yang berjaya, Suziey


Terima kasih kepada Suziey, Kak Guess, Ayu dan Watie selaku AJK for this great gathering.

13 ulasan:

mama tisya berkata...

ada gk gmbr kita berdua kn...rajin tul msk games ye...aritu dpt sampul wangi flavour mn ye..kita lupa

ita cutevirus berkata...

fariza,

rajin & peramah... tp, gambar ita takde... huhuhuhu.. ita shy² cat...

Sidratul Muntaha berkata...

berjayakah aku?
rasanya caca marba aderlah
seb baek korang sporting n very the memahami mak buyung yg tgh sarat pda aritu.
mekasih sebab dtg..
mekasih sebab bawak kek tu..
adoyai..
sgt sodap!!
sgt sayang untuk dihabiskan cepat - cepat!!
by the way..
segala salah silap..terkurang tu mintak ampun,mintak maaf yer..

Hanz berkata...

Nia banyak dapat hadiahkan..update kat blog..btw, gambo last tu nak cilok sebab kiter takder...:>

[-suziey-] berkata...

hoho..dh jmpa sape bw kek coklat itu..sgt sedappppppppp..siyes sedap..dh licin dh kena ngap..hehe..thanks for the cake..sume malu nk potong..mmg rezeki kami ajk2..ekeke:p

minta maaf sgla kekurangan ok..jgn serik plak nk join lg..hehe

Farra Dhelina berkata...

tak sempat nk mkn kek choc nia.. :{

Em's Family berkata...

Tak sempat nak makan kek tu .. hehe

h4ni3 berkata...

nia kalau tak bawak kek, tak sah
hehehe
seronoknya korang
rugi x dapat join

Queenin Murni berkata...

nia.. u're the only blogger yg tangkap gambar ngan saya.. terharu.. sob sob!


hahahhah!

Liza berkata...

bestnyer...lain kali nak join boleh?

Momma Mia berkata...

wah happening la... sume nampak blue u!

firahadifa berkata...

u r followed!

unlisted_one berkata...

Mama Tisya : I dapat orange dgn honey. Wangi satu bilik tu..thanks ya!

Ita : I Nia la sayang. Tapi, Faryza memang rajin & peramah pun..*wink*

Ayu : Kira berjaya tu babe, yg AJK ni pun sporting sgt. Kek Coklat sedap ke? thanks ya!

Hanz : Bleh le Hanz, sikit2..tunggu hadiah contest Hanz pulak (perasan menang la ni..hehe).Nanti i emailkan gambar kat u ya!

Suziey : Alamak,..mane bleh serik nak join. Nasib baik kek coklat tu sedap,..lega..hehe.

Farra : Tak pe la Farra, ada rezeki i bwk lagi ya.

Em : Ala, siannya..naper tak potong je hari tu. Next time ya, ada rezeki nanti.

Hanie : Dah tak de idea nak bwk ape dah ni..hehe

Murni : Alamak,..i pulak dah terharu nih..sobs..sobs..

Liza : Of course dear! Sumer bloggers bleh join.

Momma Mia : Tema dia biru gitu..hehe

Firahadifa : Thanks sbb follow ya!