Isnin, 15 Mac 2010

Anak siapa ni?

Bila tengok gambar dua budak ni, memang tak iras langsung. Gambar kiri yang nampak 'season' tu, gambar aku masa kecik. Sebelah kanan tu, yang nampak 'cunning' tu, Diha le.

Ada iras ke? Rasanya kalau dengan ayah dia, lagi banyak persamaan kot. Malangnya, gambar ayah dia masa kecik, tak dapat dijumpai. Aku siap tanya mak mertua aku lagi, "Mak, gambar Zam masa kecik ada tak mak?", dengan muka penuh harapan ni. " Takde dah Nia, kami banyak pindah-pindah, tak tau mana dah",...adoi!
Dulu, aku pernah cuba nasib masuk contest ini.

Tapi, sebab tak menang, aku rasa kami memang tak seiras lah. Ada yang kata, mata kami lebih kurang sama. Eh, iye ke? Adik aku kata bila Diha buat perangai menangis menjerit-jerit tu, muka dia macam aku. Ceh..

Pada korang, apa yang sama pada kami ya?

10 ulasan:

tifa berkata...

Setuju setuju .
Tang mata memang sama.
Macam Tifa semua pun tak sama :)

s y i e r a berkata...

eheh .
adek bradek ira laen2 owh
>.<

ita cutevirus berkata...

same la nia... huhuhuhu...

Miss Q berkata...

DNA confirm sama. "Match Found" .. HAHAHA.. tengah tengok AXN CSI. keh3

zh-ena berkata...

dahi dan mata korang sama la

Liza berkata...

as much as people say my eldest daughter looks like MBH, but kalau tgk gambar skolah rendah so scary cause she looks exactly like me, sejibik!

Farah Yusri berkata...

Eee comel!

Mula-mula nampak kurang seiras, tapi lepas ternampak gambar kat link contest tu . Terus nampak sebiji! Hehe. Paling jelas part mata lah.

unlisted_one berkata...

Tifa : Iye ke sama yang? nampak ke?

Syiera : Thanks for visiting dear!

Ita : Same yek? hehe

MissQ : Adoi,..dah ade unsur2 CSI complicated beb..hehe

Ena : Dahi same ke? huhu

Liza : Ya lor, muka i pun mcm my mom,..spooky laa.

Farah : Sekarang pun akak comel lagi nih..hehe

Em's Family berkata...

tu la, mak mak sekarnag ni mesti nak berinternet.. mase untuk internet tu mengurangkan mase untuk rehat ngan diri sendiri

Em's Family berkata...

mira tau ape dia..

SAMA Tinggi heheheh