Rabu, 3 Mac 2010

Aku memang tak celebrate anniversary

Aku memang tak pernah sambut anniversary kami, anniversary pertama dan kedua pun kami tak perasan..haha..

Aku tersedar bila tengok reminder dekat facebook ni, oh,..dah 3 tahun rupanya (baru 3 tahun,..huhu)

Tarikh hari ni, pada tahun 2007, adalah tarikh nikah kami, jadi hari ni dah 3 tahun kami berkahwin. Harap kami akan 'maintain' (malah lebih baik lagi) untuk 3 tahun akan datang, dan lebih lama dari tu..amin..

Tapi, aku memang tak tau nak celebrate aniversary. Korang celebrate macam mana? Kongsi sikit.

10 ulasan:

Ibu Emir berkata...

celebrate selalu makan2 gi jalan2 berdua macam tu.. tapi kasik hadiah, husband je kasik, mira tak kasik ape pun.. anyway thanks for the picture and errr Em tu name laki saya .. mira name i :D

iem berkata...

happy anniversary,moga kekal hingga akhir hayat

zh-ena berkata...

klu ena kuar mkn berdua

thn nie rasanya nak rancang yg special utk kami berdua

Farah Yusri berkata...

Happy Anniversary, Kak Nia & suami! Farah aminkan sekali doa akak eh.

Tak boleh nak bagi tips macam mana nak celebrate. Farah & mso belum sampai setahun lagi ni. Hehe.

Liza berkata...

happy anniversary, takpe, there's always first time for everything, so celebrate lah for the first time

unlisted_one berkata...

Mira : I panggil u Em ye? Hehe..salah nama pulak dah.

Iem : Thanks dear!

Ena : Keluar mln berdua? huhu,..bertuah sgt kalau si kecik ni nak tinggal dgn opahnya.

Farah : Nanti kalau dah cukup setahun, cerita tau mcm mana celebrate,..hiee

Liza : 1st time nya next year la kot..hehe.

Intan berkata...

Happy 3rd anniversary dear!!! Semoga ikatan perkahwinan ini bahagia hingga ke akhir hayat :)

chugie berkata...

hi nia..
Tahniah n happy annv! emm cam saya x de lah nak celebrate beriya.. just wish each other n kuar makan je..

unlisted_one berkata...

Intan : Thanks dear!! So sweet of u!

Chugie : Ha,..keluar makan pun kira celebrate juga..ok tu.

My Written Thoughts.. berkata...

Hepi 3rd anniversary Nia!Smoga ko bahgia slalu! :)