Isnin, 22 Februari 2010

Kaedah berkesan (untuk anak) ambil hati tok & opah

Masa jalan-jalan di Giant baru-baru ni, aku terjumpa T-shirt ni, aku tau, mesti tok dengan opah Diha suka kalau tengok Diha pakai T-Shirt ni.


Pandangan depan


Pandangan belakang


Wah, memang betul pun, balik aje Diha dengan T-shirt ni, suka tok dengan opah dia. Diaorg kata Diha nampak comel pakai T-shirt ni..hehe.

Aku pernah ternampak sorang budak lelaki dlm umur 16 tahun, pakai T-shirt ni dekat SACC Mall. Kelakar juga, sebab muka ganas, tapi pakai T-shirt yang tulis

SAYA SAYANG MAK SAYA

Sweet, but in a weird kind of way,..haha.

Yang paling kelakar, t-shirt yang tulis:

EH, IYE KE MAK AWAK SAYANG KAT SAYA? (BAKAL MAK MERTUA SAYA)

Macam ni pun ada jugak,..hehe..

8 ulasan:

h4ni3 berkata...

ni ayat beli jiwa ni nia
kekeke

ajjah berkata...

alamak i pun rasa macam penah nampak sorang budak laki pakai baju ni, dia macam ganas so agak kelakar tgk dia pakai camtu.. tp bagus la dia sayang mak dia.. :)

Farah Yusri berkata...

Sweetla! First time nampak baju macam ni.

Em's Family berkata...

Tshirt macam ni pun ade jugak

"I AM STILL VIRGIN" sikit punyer besar tulisan

lepas tu bawah tu dengan tulisan kecik tulis

"this is a very old tshirt", dan husband saya ngade beli hehe

unlisted_one berkata...

Hanie : ayat power tuh

Ajjah : Hopefully dia mmg sayang kat mak dia le.hehe

Farah : kalau budak yg ala2 ganas pakai, nampak sweet + weird..hehe

Em's : Conclusion is, org yg pakai tu no longer a virgin..haha..dlm maknanya tuh.

My Written Thoughts.. berkata...

ko tempek la gambar diha pakai baju tuh.. aku pun nak nengok gak.. mesti comey :)

unlisted_one berkata...

Fiza : hehe,..comel mcm mak dia..*perasan*

Sumijelly berkata...

hehehe...... tingin nak beli tuk anak...yg tulih..
saya sayang ayah/ibu..

kat ner beli?? RM?

http://sumijelly.com