Isnin, 25 Januari 2010

MomBloggers Planet 1st Anniversary Gathering - Part 1

Gathering 1st semalam boleh dikatakan berjaya juga..ni Kak Ros yang kata, kalau Kak Ros puas hati, consider berjaya la tu..hehe.. Kerjasama semua commitees & ambassadors memang best. Nampak masing2 ada kerjasama dan tolak ansur yang baik. Harap2 dapat dikekalkan sampai bila2..amin..

Ini gambar gathering semalam, ambik dari kak Ros.



Gambar dalam bulatan merah tu la gambar kami. Diha ni tak nak pandang kamera pulak. Husband aku jauh dekat atas tu sebab masa diajak turun bawah sikit nak ambil gambar, dia tengah busy makan lagi..hehe. Tapi, consider dia sporting la, sebab sanggup jadi assistant tak rasmi aku. Terima kasih ya En. Assistant.

Gambar-gambar lain aku nak upload nanti, tak tau le muka aku macam mana dalam gambar2tu. Sure 'serabai' punya. huhu...

10 ulasan:

Hanz berkata...

NIa...me nyesal tak amik pics banyak2..skarang ni menagih gambar & kidnap dari orang lain...teruk kan?

Sedaplah kek MBP tu. Hanafi suka sangat!Nice teamwork with u! :>

Ummi Salsabila berkata...

hi nia.slmt berkenalan.congrats for the great event! jom exchange link.:)

MamaDamia a.k.a Haiza berkata...

Salam Nia...

Dapat gak jumpa semalam..tapi u memang sangat sporting tau coz siap datang kat tempat i,Ummi Salsabila,Alin ngan Ninie lepak pastu ajak amik gamba..hopefully lepas ni kalau jumpa lagi kita dapat borak2 ye...semalam semua orang sibuk...me sibuk duk kejar Damia yang sibuk nak berjalan ke sana ke mari :)

unlisted_one berkata...

Hanz : Adoi,..i pun tak dpt bergambar dgn u,..i igt nak ambik masa last2 lps kita kemas2 tu,..takpe la,..dpt gambar ramai2 jgk, nanti i upload. Kek tu sedap ye, hehe,..tak sia2 beli (beli ye, buat tak reti..hehe)

Ummi Salsabila : Nice to meet u!! Nanti i try add ur link ya, try masuk blog u, tak dpt access..i try balik nanti.

Haiza : Hehe,..tu sporting + muka tebal tu. Yup,..lps ni insya Allah ada peluang kita nak borak ya!

Intan berkata...

Hu hu..hanya mampu melihat dlm blog je. Mesti seronok kan Nia dpt jumpa ramai blogger...

Sheikh Raswan berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mama pasha berkata...

ahahah.. sanggup pisah tu amik gambar punya pasal.. qeqeqe... nice to meet u nia.. u r so lovely.. :D

*PS: sorry i terpakai account bear plak tadi ehehhee.. ;)

iem berkata...

hai nia,
salam kenal,
ingat im tak,
u mmg sportinglah...sayang tak ambik gambar ngan u...rugi2 lain kali k...

unlisted_one berkata...

Intan : Next year join tau

Mama pasha : Best la u, happening!

iem : i pun tak sempat nak ajak iem, tapi mmg igt tau.

Sumijelly berkata...

sungguh ingin protes...
x der gmbr dlm group ni..
kerana sumi dlm toilet.. meneman si anak membasuh ****...hahahaha
rugi la..