Rabu, 27 Januari 2010

MBP 1st Anniversary - Part 4 (Group photos)


Ni entry last psl gathering. Hanie, ni last dah, jgn bosan ya..hehe..





Ena, Ila & Me




Ellis, Sumijelly, Mommy Lyna

Alin, Ummi Salsabila, Me, Haiza, Nini


Hanz, Me, Ila, Kak Ros, Fid, Tifa




Mommy Lyna je takde dalam gambar, terpaksa balik awal, huhu. Harap2 ada peluang nak kerjasama dgn Lyna lagi.

16 ulasan:

h4ni3 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
h4ni3 berkata...

hahaha.. mana ada boring la nia. nak buat sampai part 10 pun, larat lagi nak baca. seronok la. everytime baca entri org pasal gath ni, sure sengih sampai telinga :)

Mama_Aqish berkata...

hu...hu...tak pe tak jemu pun...bestnyer banyak pic kengkawan yang sempat di snap2...

unlisted_one berkata...

Hanie : Uii,..Part 10? haha,..nanti mesti org komplen, udah2 la tu Nia oii..

Mama_Aqish : Nasib baik Mama_Aqish pun tak jemu, bila ajak org ramai2 bergambar ni kan, serba salah jugak sebenarnya, takut mengganggu org. Tapi syukur la, semua mommies sgt sporting, termasuk Mama_Aqish ;)

isabelle berkata...

amboi nia...semangat xabis2 lagi.
hehehe.nice meeting u, wpun sekejap je.
hope 2cu again.

unlisted_one berkata...

Isabelle : Husband i pun dah tegur tau, udah2 le tu, seminggu dah ni..hehe. Happy sgt dpt jumpa u all semua!

Intan berkata...

Takpe Nia citer byk2 pon tak pe. At least org yg tak join hari tu leh baca and tengok all the piccas...macam den ni ha :D

Momma Mia berkata...

Yes dear keep continue jer ur story... Suke sangat ler tgk ur group picas nih... sweet laa
happy faces tuh

Watie Aziz berkata...

Hi Nia,
when i see ur picture baru perasan u ada add me kat FB kan? heheh.. tapi that day tak sempat kta nak borak panjang ..hopefully after this leh borak2 lebih2 .. suka i dengar u happy dapat perfume PFA .. Paris HIlton mmg top 5 pefume ..sungguh hangat di pasaran sampai i pun tak pakai..hahaha...sebab dah ramai org pakai .. so i pakai yg tak femes punya perfume but nice smell..wkakaka..

unlisted_one berkata...

Intan : Takpe, next time Intan join bawak Arissa pulak ya! Boleh kenalkan Arissa dgn Diha..hehe.

Momma Mia : Bila pegi tgk kat blog org lain, ramai yg dah move on tukar cerita lain..hihi..

Watie Aziz : Betul tu, i ramai kawan yg rasa tak best kalau pakai minyak wangi yg org lain pun pakai jgk, rasa tak eksklusif katanya..hehe.

Little Mama berkata...

dear nia, very the semangat u updates..thumb-up for the job well done.. hope u like the little tokens

unlisted_one berkata...

Kak Ros, saya suka sgt hadiah Kak Ros bagi tu..happy sgt dpt..:) Thanks ya kak!

toughcookie berkata...

eh gambo last ni pun i suka!! email pleeez...

kak ros, you are so sweet la... i terlampau suka the digital camera pouch. terus pakai okeh! ;)

Sumijelly berkata...

hahaha...hanie boring ker?? belasah jer dia...
tu la..sumi pun tgk dlm camera, rupanmya x banyak gmbr...lupa snap..sbb leka pakai camera org jer..hahahaha

Farah berkata...

hahahha yeayyy ade gak gambar i..takpe2 next time gathering make sure nak tangkap gamba ngan semua orang.

unlisted_one berkata...

Juan : i dah email tau Juan

Sumi : hehe,..takpe, next time kita ambik gambar lagi.

Farah : Farah mcm tau2 aje org nak ambik gambar..hehe.