Selasa, 26 Januari 2010

MBP 1st Anniversary - Part 3 (Cool Mom Bloggers!)

Bergambar dengan Oli (she's friendly!) dan Watie (Iswatie ada buat contest kat blog dia sekarang ni, cepat2 join!).
Ni 2 orang mummy yang happening, rasanya kalau diaorg pegi mana2 event pun, mesti jadi meriah sebab diaorg. Mummy Pasha dengan Isabelle. Diaorg berdua menang games lari ikat kaki tu. Lepas tu Isabelle menang Best Dressed Family lagi. Tak sia2 pakai topi tu Isabelle!


Akhirnya dapat jumpa Dr.Hanie! Sebelum ni singgah2 dekat blog aje. Little Khayra is one of the finalist for Cutest Baby contest by MBP. Good luck dear! Sempat jugak bergambar dengan Ezan, tapi Baby Sarah takde sekali masa bergambar ni, kalau tak boleh kawan dengan Diha..hehe.


Ni 2nd time jumpa Ellis, 1st time dulu dekat Friso Gold Family Day Out, tapi tak sempat bergambar. Kali ni dapat jugak bergambar sama..yay! Cik Jeela pulak bawak roti jala hari gathering ni..sedap weh..


Ni Yana a.k.a Baby Ibu, masa nampak dekat Friso hari tu, tak berani tegur, takut salah orang, huhu. Sweet aje orangnya. Sebelah bergambar dengan Ena, rasanya banyak jugak bergambar dengan Ena..hehe. Eh, Ena stay kat Kundang ye? Alahai, dulu kita pun stay kat Sg. Buloh jugak.

Bergambar dengan Mama Aqish, masa ni tengah sibuk melayan Aqish main bola. Ha, sebelah ni bergambar dengan Ena lagi..haha..Takpe, lagi banyak gambar, lagi bagus aper. Tapi, dah tukar baby kali ni ya..


Kali kedua jumpa Sumijelly dan 1st time jumpa SitiMummySofia. Sumijelly dapat cabutan bertuah hari tu (isyk,..bertuah sungguh!) dan Siti dapat Most Sporting Family (dapat handbag Gin & Jacqie! jeles ni,..huhu)


Ha,..ni dia, chocolate cake with blueberry filling and orange icing. Mula2 nak mintak gambar badge tu satu je, besar, tapi gambarnya pecah. Kak Ina suggest buat banyak2 mcm ni..comel jugak kan? Kak Ina hantar kek ni pagi2 sebab dia kata nak icing tu fresh. Kebetulan Kak Ina kenal Ila pulak, tak sangka.. Kalau berminat nak tempah, boleh pergi ke Chococlassic blog. Mula2 risau juga, sampai habis event, takde sape potong kek ni, nasib baik habis juga..hehe.

Ok la, lepas ni maybe ada Part 4 entry pulak, lepas tu aku punya cerita gathering habis ya.hehe..

10 ulasan:

Mama_Aqish berkata...

hu...hu...ada gamba kiter berdua ek...tapi my hubby amik gambo jauh sangat la...kalo snap2 dekat2 kan best....

unlisted_one berkata...

ala,..takpe, next time kalau jumpa lagi, bleh bergambar lagi. hehe.

Mommy Lyna berkata...

Oh kumasih berasa ralat

unlisted_one berkata...

Lyna : Isk, ape nak ralatnya Lyna, nanti kita ada aktiviti lain lagi, insya Allah. Don't worry, be happy ok!

isabelle berkata...

hehe...cuba tengok gmbr kita dgn mamapasha tu.
sengih sapa paling lebar? :P

unlisted_one berkata...

Isabelle : Hehe, I tengok dua2 sama je, nampak ceria jerk dua2 pun..Insya Allah, ada rezeki kita semua jumpa lagi nanti ya!

Momma Mia berkata...

Wah byk gambo dgn blogger lain.
mesti Nia nih friendly org nya kan???

CatlinaFly berkata...

wah best nye kan..jeles2..kek tu pun cantik! :) lame tak jenguk blog nia, dah berwaah baru lah..:)

unlisted_one berkata...

Momma Mia : Uii,..friendly nih (perasan sendiri pulak dah), cuma masa tak mengizinkan utk sembang2 lama..huhu

Catlina : Ha,..kek tu bukan aje cantik, sedap tuuu..(sbb bukan sendiri buat, boleh la puji..hehe)

Sumijelly berkata...

hehehe...bertuah tu..
kalu tidak bukan nama bertuah la..
leh lak nobor naik...hahahahah
is2 time tau kene cabutan bertuah...hehehe
selamat bertemu yek unlisted_one,,