Selasa, 26 Januari 2010

MBP 1st Anniversary Gathering - Ambassadors & Commitees



Malam sebelum event, aku & En. Assistant sibuk packing goodie bags. Kandungannya :
1) 5 pcs soft roll 2) 1 buku resepi dengan roti

Esoknya, kami bertolak keluar dari rumah pukul 6.30 pagi untuk ambil student2 PBSM di sekolah. 4 orang aje yang muncul. Kami lewat sikit sampai ke tempat kejadian sebab menunggu kat sekolah tu. Dengan harapan, yang lain akan datang, tapi takde jugak. Takpe lah, ada la hikmahnya tu.

Ini antara gambar2 Ambassadors & Commitees yang sempat aku ajak bergambar. Bloggers yang lain, tengah edit lagi gambarnya, nak letak dekat next special entry pulak.
Dengan Kak Ros a.k.a Littlemama and little Izzah

Oopps,..ni bukan commitee, ni Diha, commitee tak rasmi..hehe..


Dengan Tifa dan babynya yang cute

Cik Lily Putih, happening event tu sebab games u tau!

Dengan Ila. Anaknya takde lak masa ni.


Bersama dengan Fid, kena belajar macamana dia train boy dia sampai byk menang nih..hehe

I takde gambar berdua dengan Jiji, bertiga ada. Ni Jiji yang happy go lucky, dan one of the cool mummy who attended this event, Shila shower (cream puff tu sedap)


Dengan Juan, mama vogue ni, hope to learn more from her..

Cute baby Hambali, yang harunya aku lupa nak ambil gambar dengan Hanz. Adoi..Takpe2 nanti aku upload gambar kitaorg ramai2.

Tak sempat nak bergambar dengan AdD (nasi lemak dia masak sedap!), Nini dgn Lyna (rasanya gambar ramai2 ada),

Its been a pleasure working with all of u!! Lurve u all!

12 ulasan:

h4ni3 berkata...

tu dia.. agak2 berapa entries baru habis cerita gath ni nia? hehehe
anyway, thumbs up to all the committee members. u all did a great job :) happening!

my.mastura berkata...

salam..

saya pon user MBP gak..mas.my ^_^

manyak syok tgk gathering tu..tp, almakmum, org x kenal sy, sy pon x kenal org..heheh..nk aktipkan diri dulu..insyaAllah next year, ada umur, ada jodoh sy join...

Momma Mia berkata...

Salam Nia.
Nice knowing u @ MBP. Dpt gak berjumpa dgn org yg nick "unlisted-one nih"

Hanz berkata...

kidnap gambar hambali!

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya berkata...

aaaa..jealous tak dpt join...aaaa

Farah berkata...

hai nia!!! i tak amik gamba ngan u pon sob sob..tapi happy sebab dapat jumpe u!committe yang commited !

nadnye berkata...

syoknya.. happening nya dapat jumpa in person..
Insyallah lain kali..jumpa nia plak

toughcookie berkata...

Nia, I truly enjoyed working with you too. paling seronok dapat goodies dari gardenia heheh... (muka tak malu).

boleh tak you email gambar kita berdua? cantik gambo tu...

unlisted_one berkata...

Hanie : Ada sampai part 4, hehe

my.mastura : next time Mas dtg join, Nia pun bukan org ramai kenal pun, tapi mommies ni semua sporting ;)

Momma Mia : Nice knowing u too dear! Tapi tak sempat nak sembang, hrp2 next time jumpa lagi ya!

Hanz : Amik la Hanz, i mmg saje tak letak watermark,..hehe.

Mama-Miya : Takpe dear, next time ada lagi, nanti join ya!

Farah : Eh, I rasa i ada ambik gambar u tau, kebetulan masa tu, u tgh pandang kamera, nanti i tgk balik. Tapi, gambar kita berdua, tak sempat lak..huhu..

Nad : Betul tu, next time nak jumpa Nad pulak..yay!!

Juan : Nanti i email ya, hopefully i ada save yg takde watermark punya version.

AdD berkata...

oohh!! timer kasih... kalau nak rasa lagi jemput dtg umah... xpun jom buat potluck lagi... 3 hari amik masa nak habiskan soft roll gardenia tu... nasib expired date dia lmbt...

Fid berkata...

nice meeting u....hakhakhak gardeniaa..gardeniaaaa..

unlisted_one berkata...

AdD : Haa,..betul ke bleh dtg rumah? hehe,..muka tak malu ni. Takpe, tunggu AdD lps pantang nanti...hehe

Fid : Nice meeting u too dear!