Sabtu, 2 Januari 2010

Nuffnang Friso Gold Family Day Out

Sangat penat mengejar Madihah
Sangat tension sebab kamera buat hal, tak dpt ambil gambar sgt pun, ceh..
Sangat suka sebab tengok Madihah sangat happy dapat bebas ke sana sini
Sangat gembira dapat jumpa Littlemama, Sumijelly, Ellis, Kartinies, Liza, Rose, Farah, Emmira.

Masa talk tu, ayahnya layan Madihah, dia cerita Madihah ada tegur sorang boy (dgn bahasa Jerman yg hanya baby faham..haha), si boy tu angguk2 aje, lepas tu Madihah terus peluk dia, tanda geng..hehe..saper boy tu ya? saper mommy nya? Comel betul diaorg.

10 ulasan:

azmi yusof berkata...

sonok yer jalan jalan...

My Written Thoughts.. berkata...

wah, bestnyer.. blh tahan jugak si Madihah nih..

Em's Family berkata...

Hi, nice to meet you as well.. keep in touch ya.

Liza berkata...

Nice to meet you, Thanks for dropping by ya!

unlisted_one berkata...

Azmi : Dah lame tak jln sejak si kecik asyik demam, ni baru bwk dia keluar.

Fiza : Bleh tahan ape Fiza? hehe

Em's & Liza : Do keep in touch ok!

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

sonok dapat jumpa you.sorry laa, memang x kenal muka you pun.hehehehe
nanti kita jumpa kat MBP gathering yer:)

melayuangkat berkata...

Jangan lupa post gambar kalau dapat ya!

unlisted_one berkata...

Ellis : isk..isk..lepas ni dah kenal kan? hehe..

Makcik melayuangkat : Gambarnya aje, nak download aje ade problem makcik..huhu..

Intan berkata...

Banyak nya "sangat"! Ekeke...tu menandakan Nia happy sgt hari tu :D

Bestnya dpt jumpa ramai blogger ;)

unlisted_one berkata...

Intan : Tapi kalau mommy Intan dgn Arissa ada sekali mesti lg best!