Selasa, 8 Disember 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY

Contest dianjurkan oleh Ibu Rifqi sempena harijadinya yang ke 29. Menarik juga idea untuk buat contest masa birthday ni. Uniknya contest ni memerlukan kita submit gambar baby yang serius. Hehe,..setiap kali ambil gambar target mesti nak buat budak tu senyum, tapi ini lain, tak nak baby tu senyum.

So, ini lah gambar yang dipilih



Nama : Madihah Muhamad Zamzuri

Tarikh lahir : 1 Disember, 2008

Umur : 1 tahun

Kalau berminat nak join, boleh ke sini. Ok,..harap2 ada rezeki!

Tiada ulasan: