Khamis, 10 Disember 2009

Customized Felt Tshirt Giveaway


Contest ini dianjurkan oleh TiniHani. Hadiah untuk contest ni, tentunya T-Shirt macam gambar diatas. Nampak unik, material 'felt' digunakan untuk perkataan dan gambar pada T-shirt ni. Rasanya, belum pernah jumpa di pasaran lagi. Contest ni juga diadakan sebagai promosi untuk online shop TiniHani.
Kalau ada rezeki menang, nak ada gambar mummy dengan toddler girl, lepas tu ada perkataan "Mama Diha"..hehe,..cute! (perasan sungguh!)
Online shop ni juga dah mula ambil tempahan, bolehlah berkunjung sekali. Mana tau ada yang berkenan!


Tiada ulasan: