Selasa, 8 Disember 2009

I won this from Studio 5577 (Farah)!



I won this chocolate cake from Farah's giveaways! Seriously,..delicious,..sgt sedap! At first, my husband thought I will be getting a small cake, and he is surprise to see the cake is quite big. Not only big ok,..very delicious.


Other than the prize, I also bought a chicken pie and almond crispies. (Alang-alang menyeluk pekasam,..hehe, sebab dah sampai PJ, lepas tu banyak pulak yang teringin bila tengok gambar2 tu).


Chicken pie ni yang first time I rasa yang sedap. Selalunya yang dapat pastry dia mesti tebal sangat dan cepat muak. Tapi yang Aunty Zue (Farah's mother) buat ni, just nice. Tengah tulis ni pun I boleh teringat lagi rasa chicken pie tu. Haha,..kes teruk ni. Tapi, my husband yang selama ni tak layan pie2 ni pun, siap ambik dua kali. Lagi kelakar malam2 masa Madihah nak tidur, dia boleh cakap,..tido ye chicken pie..adoi,..

Tapi, almond crispies tu takde gambar la, sebab dah dihabiskan sebelum sempat ambil gambar. Yg itu pun sedap. Rangup dan manis. Masa sampai rumah lepas ambil semua ni, almond crispies tu kami dah habiskan separuh bekas...haha..

Anyone interested, boleh visit Farah's baking website ok!

5 ulasan:

My Written Thoughts.. berkata...

uihhh.. mcm best jer Nia.. tetiba aku rasa lapar lak.. n teringin nak makan kek n chicken pie laaa..

Sumijelly berkata...

wah..bestny makan kek..
leh bikin byk lemak la pass nie..hahaha
erk..besar yek dpt..rezeki tu...
tu yg bestnya kalu rajin masuk giveaway contestkan??

unlisted_one berkata...

Fiza : :p patut ko dtg umah aku hujung minggu lps..hehe..

Sumi: tu la Sumi, syukur alhamdulillah dpt ni..hehe..lemak tu buat2 takde aje..huhu

Intan berkata...

Tahniahhh....Nia nampak so sodap nyer! Mesti puas makan ni :D

unlisted_one berkata...

Intan : Memang puas sgt mkn,..tapi lps ni puas nak diet pulak..huhu..