Rabu, 11 November 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST


Contest dianjurkan oleh umidanish
BerMula : 20 Oktober hingga 13 November 2009 (12.00 tengahari)
Berumur : 1 bulan hingga 3 tahun
Kategori A : baby gurl
Kategori B : baby boy

Hadiah :
-1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategori
Sponser dari Babyumishop

- 1 helai baju baby bagi setiap kategori
Sponser dari IT @ RLiiT'S BoutiQe & beuty Centre


Hadiah PiliHan unTuk Peserta Bertuah
- 1 Diaper Stacker

Sedikit maklumat tentang sponsor

1)Breast feeding gadjet (ada pump, minuman untuk melancarkan susu ibu, warmer susu bayi dan lain-lain)
2)Cloth Diaper - macam2 corak ade, lawa..
3)Diaper Stacker - untuk simpan diaper baby dengan cara yg kemas, instead of putting it in a corner with it packaging
4)Tupperware - Untuk serving ade, container untuk masuk peti ais pun ada.
5)Set Herba Ibu Bersalin
6)Bio Aura Water Filter
7)Minuman Herba - Pelbagai jenis minuman herba seperti kopi Radix

Sponser 2 : http://www.hidupharmoni.blogspot.com/ BeutiQue & Beuty Centre (http://www.hidupharmoni.blogspot.com/)
1)Pakaian wanita, kanak-kanak
2)Krim payudara
3)Anggun ECPI
4)ECPI Water

Sponser 3 : Moms&babyshop (http://www.momsandbabyshop.blogspot.com/)
1)Jus-Mate - untuk menguruskan badan
2)Susu kambing Hi-goat
3)Cloth diapers

Ini gambar yang dipertandingkan

Nama : Madihah Muhamad Zamzuri

Umur : 11 bulan

3 ulasan:

UmiDAnisH berkata...

gudluck

My Written Thoughts.. berkata...

klakar aku tgk si Madihah ni jelir lidah.. :) Bila la aku sempat nak p tengok Diha ni!

unlisted_one berkata...

Eh,nanti ko dtg la umah