Rabu, 11 November 2009

Kena Tag Dengan Ann

Disebabkan Ann dah Tag ni, saya dengan sukahati pun meng settle kan tag yang diberi.

1. Adakah anda rasa anda hot?
Takde pun. Tapi my hubby rasa mcm i hot kot..(haha,.sungguh perasan)

2.Upload gambar kegemaran anda



3. Cerita pasal gambar?

Masa Madihah 3 bulan kot ni. Suka gambar ni sebab mata dia bulat aje, lepas tu dia baru pandai nak guling2 masa ni. Masa ni senang nak control dia lagi, sekrg ni..huhu..


4.Bila kali terakhir makan pizza?
Rasanya bulan 10. Alahai, teringin nak makan Aloha Chicken Dominos double decker crust with extra cheese..yum..yum,..


5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Lagu Miley Cyrus, Party In the USA

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Takde buat ape, saya concentrate menyelesaikan tag yang diamanahkan oleh Ann ini..haha..


7. Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa?
Nia. Tak tau kenapa, sejak kecil dah dipanggil mcm tu.


8. Tag lagi 6 orang
* My Written Thoughts - Fiza

* Are - Read My Mind

*Farah - 5577 Studio

* Kak Emi - Emila's Illustrated Blog

* Jiji

* Qastalani

9. Siapakah orang No.1 pada anda?
Pergh,..kawan laaaaaamaaaaaa sangat. Kenal masa umur 11 tahun. Sekarang kitaorg masing 16 tahun..(haha,..tipu la sesgt)..


11.Kata sesuatu mengenai orang no 5
Jiji? Uii,..very talented. Header, Mini Me, Badge,..semua dia boleh buat. Lawa pulak tu.

10. No.3 ada hubungan dengan siapa?
Farah ade hubungan dengan hubby dan 2 pretty angel dia.


12. Bagaimana pula orang no.4?
Kak Emi? Pergh,..a very talented mummy. Dollies, header blog, artwork, semua ade. Masih plan2 nak membeli lg kad dari Kak Emi.


13. Pesanan kepada orang no 6.?

Qastalani, bila nak buat contest lagi satu ni? hehe..

6 ulasan:

Ann berkata...

unlisted aka Nia...tahniah...ann dpt 100%...hehehhe...mak aii debabnyer pipi Madihah...suka ann tengok....

ann link yer...

My Written Thoughts.. berkata...

kahkahkah.. aku di tag! Huhu.. aku dah jwb dah soklan2 ko tuh..

My Written Thoughts.. berkata...

aku lepas pandang plak soklan no 9.! ksimpulannya, len kali aku x nak reply tag ko time aku penat2! Hehe..

karipapsayur berkata...

alamak kena tag. bakal settle. esok kot. tp esok busy kena jaga final exam. jangan risau. bakal siap. will update later. nway thanks!

karipapsayur berkata...

ok siap tag sudh

Jiji berkata...

hari ni i buat hehehe@!~