Sabtu, 28 November 2009

Halalkah pendapatan kita dengan nuffnang?

Aku terjumpa entry di blog Mommy Lynna. Aku tersentap dan terfikir. Untuk maklumat lanjut, klik sini.

Kawan-kawan, kalau ada pendapat, please feel free to comment. What do you all think? Kalau pandangan peribadi aku, aku tak nak terlibat, takut..

Aku tak berani beb, baik kita semua buat benda ni ikut cara yg betul, fikiran pun tenangkan?

1 ulasan:

Farah berkata...

saya mempunyai pendapat yg sama macam lyna..kalau kita buat secara jujur takde salahnye dan halal.

like me..untk generate income nuffnang supaya naik cepat plg mudah ialah dengan buat satu entry mengenai iklan tu..try la..u will see the different..skang ni i punye earning is more than enuf to cash out.

i tak pernah pon suruh org klik iklang nuffnang tu..kalau ade readers yang willing nak klik dah kire syukur sgt.