Sabtu, 14 November 2009

Please la...Follow Me..huhu..

Need a forum to share your views? Just click the badge and search for MBP Forum..Yay!!

Where Moms Unite



--------------------------------------------------------------------------------------

Yay!! Aku dah add Follower dekat side bar. Setakat ni dah ada sorang terpaksa jadi follower sebab aku asyik kacau dia.hehe,..ye la, nampak kesian sgt pulak kalau takde langsung.



So, please be my follower ok! (mcm meraih undi, tak malu betul!) Tapi, agak2 kalau tak ramai aje follower nya, aku remove la balik, haha, malu beb, nak letak kat situ kalau takde sape pun.
Thank you all!!

5 ulasan:

Mommy Lyna berkata...

Oh nt i folow tp tggu on9 kot pc eh, pakai ni certain widget dia tak kuar. Ehe.

My Written Thoughts.. berkata...

hehehe..

i follow u.. cam iklan D.G plak :p

unlisted_one berkata...

Mommy Lyna, thanking u on advance..

Weh, Fiza..follow le, :p

Emila Yusof berkata...

yay! dah follow!

unlisted_one berkata...

wow,..thanks kak Emi!!