Isnin, 5 Oktober 2009

Kedekut Duit Raya

Duit Raya memang tak wajib,
Tapi sampai ke hati tengok budak kecik memandang kita dengan penuh harapan,
Tapi kita boleh ramai2 buat tak tahu dan balik begitu sahaja?
Tak sangka, ada jugak org2 mcm ni ye..kesian si kecil tu..

3 ulasan:

sobizzare berkata...

alah comelnya gambar my family tu..
cute sangat! baby tu pun sangat cute..
tentnag duit raya, hurm.. setahun sekali janganlah berkira sangat. tak miskin kalau keluar RM100 untuk kanak-kanak bergembira.

selamat hari raya. tolong cubit pipi si kecil tu ya.. :)

azmi yusof berkata...

betul2..

unlisted_one berkata...

sobizzare : kadang2 kita bg RM1 pun, budak dah happy kan..

azmi : bila dah ade anak ni, jadi sensitif dekat perasaan budak2 ni..huhu