Rabu, 2 September 2009

Necklace Boutique Give Away

This is the latest contest that I joined..details of the contest is..



Teka Jumlah Rantai Dalam Gambar

38


Pemenang giveaway akan mendapat rantai batu dan manik ini


Macam mana nak dapat giveaway rantai??

1. mesti jadi Follower Necklace Boutique

2. masukkan satu entri tentang Giveaway Necklace Boutique dalam blog anda, tolong bagitau kekawan tentang giveaway ni dan jangan lupa masukkan link ke Necklace Boutique

http://necklaceboutique.blogspot.com/2009/08/necklace-boutique-giveaway-1.html

3. tinggalkan 1 comment sahaja dalam blog Necklace Boutique berserta link ke blog anda

4. cuba teka jumlah rantai yang ada dalam gambar kat atas tu
Jumlah tekaan terhampir akan MENANG....dan yang tepat memang dah MENANG.
Hint: Bilangan rantai antara 10 ke 40.

Tarikh giveaway : 29 Ogos - 4 Sept 2009

Tiada ulasan: