Khamis, 3 September 2009

BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST

Tajuk 'Beautiful Girls- ' tu buat aku serba salah nak join. Kalau aku join, takut orang kata "ko ni perasan lawa la ni yek?", kalau tak join orang kata " ler, takde keyakinan betul la budak ni". Tapi, bila aku baca balik details 'contest' ni, nak tengok cara memakai tudung, aku pun masuk aje. Anggap la nak cari cara pemakaian tudung tercantik, bukan orang tercantik...hehe..Lagipun takde idea nak buat entry kat blog..huhu..

'Contest' ini adalah anjuran Pn. Lynna daripada KisahLynna@blogspot.com.

2 ulasan:

l y n n a s h a a r i berkata...

thanxs join my contest ;)

marina berkata...

akak lawa ape..pandai jugak la bergaya..