Khamis, 20 Ogos 2009

BABY in PINK Contest

Suami aku mula bertanya,..asyik masuk contest aje, bila nak betul2 tulis blog ni? Takpe la, dah terjumpa,..nak le masuk. Kali ni BABY in PINK Contest. So,..ini la gambar yang nak dipertaruhkan.

Hehehe,..muka tercengang. Tak tau la rezekinya macam mane.

Nama : Madihah bt Muhamad Zamzuri
DOB: 1st Disember, 2008
Soalan yang perlu dijawab :
a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??
Kerana gambar anak saya begitu jujur. Dia terkejut semasa gambarnya diambil, perasaan terkejut itu yang ditunjukkan pada gambarnya...haha

b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini??
Blog Sha adalah blog seorang ibu yang menceritakan kisah-kisah dirinya dan keluarganya (termasuk adik beradiknya). Secara dasarnya, blog ini adalah didedikasikan oleh seorang ibu pada anaknya. Apa yang pasti, dari blog tersebut, saya nampak kasih sayang Sha pada anaknya. Saya suka baca blog Sha sebab ia ringkas..dan straight to the point..

Contest ini dianjurkan oleh :
Link contest ini

9 ulasan:

kedaigambarkami berkata...

salam...ha ah, contest give away tu dah tamat 31 julai.. u tny mcmane nak disable right click kan... sy ambik dari link blog ni... http://ady.via.my/2009/05/tutorial-disable-right-click.html

selamat mencuba..

nurmieliasyaza berkata...

macam macam cobtest..

unlisted_one berkata...

org takde benda nak tulis kt blog, mcm tu le kejenyer..huhu

unlisted_one berkata...

i mean i yg takde benda nak tulis kt blog, bukan org2 yg buat contest tu tau..hehe

Shasha_Shaikha berkata...

salam ibu madihah,

sha dah terjah entry awk..

gud luck & tq k..

CatlinaFly berkata...

salam...ha ah kami cover kat johor je..maklumlah part time... :)

Catlina of KedaiGambarKami

warisanayahbonda berkata...

Salam berbalas kenal dik Nia. Tkasih sudi jengah blog akak. Lepas ni rajin2lah jengah selalu, sbb byk lg resepi lama yg pasti bila buat jadi akan keluar.

Buka saja blog kau, begitu teruja dengan wajah comel Diha dik especially kat mama & bibirnya. Ni buat teringan nak mengandung tp nak buat camna dah TUO.....

Tengok side bar pulak, aduhaiiii ada contest model bertudung. Teringin nak masuk, tp baru je menang contest... tak jadilah. Bg rezeki kat org lain pulak.

unlisted_one berkata...

Kak Min,..mane ade akak dah tua,..tetap vogue lg la...tahniah kak,..menang hari tu.

SYAbAR berkata...

Vogue kat luar dik, tempat operasi kat dlm tu dah penat dia kata, dia nak rehat panjang...