Sabtu, 4 Julai 2009

Birthday Blues & Beli Buku Online



Birthday aku 1 Julai lepas..tapi,sebenarnya aku tak berapa excited menyambutnya berbanding 20 tahun dulu. Iye la, sebab dah bertambah umur..kalau boleh tak nak ingat birthday la kononnya. Ramai juga kawan yang menghantar sms untuk 'wish' pada aku. Mereka harap aku murah rezeki dan panjang umur,..aku pun harap macam tu juga. Kawan aku Are, hantar hadiah dengan pos ekspres..thanks Are. Tapi dia agak bz sekarang, dah lama tak dengar cerita dia. Hopefully dia ok.



Aku beli buku secara online bulan lepas. Hadiah kepada assistant aku diatas semangat dan dedikasinya (perghh!!). Ada 10 buah semuanya, tapi cuma 3 yang sampai, baki 7 lagi akan dihantar kemudian. To be fair to them, company tu ada bagi beberapa hadiah lain sebab kelambatan tu. OK la tu, tapi dah sebulan aku menunggu baki buku2 tu, tapi tak dimaklumkan apa2 pun. At least hantar la email bagitau estimation bila nak dapat balance buku2 tu. Aku email baru2 ni, nak tanya boleh dapat bila. Baru la aku diberitahu, mungkin akhir bulan ni. Aku tak jangka lambat sebab dalam penghantaran pertama ditulis dalam jangka masa terdekat. Kalau lambat pun, maklum kan la, kita boleh faham. Assistant aku pun dah jadi hilang excited dah ni. Tapi, takpe la, sekurang2nya company tu reply email aku,..kalau tak reply? Tak ke naya?

4 ulasan:

aadzrah berkata...

Aku harap ko suka dgn hadiah yg aku poskan tu. Sorrylah, aku memang bz sgt sekarang. Harap ko maklum. tq

melayuangkat berkata...

Happy belated Birthday, better late than never!!

May Allah swt shower you with all His barakah and Rahmat; your family and you InsyaAllah lead a blessed life! Amin, Ya RabbalAlamin!!!

WaSalam.

unlisted_one berkata...

Are,..aku mmg suka pun..thanks

Makcik,..terima kasih..Semoga makbul doa makcik,..Amin..

5577 berkata...

hi munira.. :)
baiknye.. bg buku lg..:)

i dh lama tag, tapi takleh nak comment kat sini.. asyik prob je taktau kenapa..
do check it out yea! :)