Khamis, 18 Jun 2009

Confusion

Aku confuse sangat2. Last time aku nak sangat, tapi bila dah lama sangat, aku pun lupa pada benda tu. Tiba2 bila aku dah settle down, dah dapat benda baru, benda lama yang aku nak sangat2 tu dtg meng'offer' kan diri.

Memang aku beruntung, datang 2 tawaran yang baik,..tapi mcm mana kalau aku buat pilihan yang salah? Orang2 yg aku rasa rapat dengan aku tak banyak membantu. I'm being left alone with my thought...

Tiada ulasan: