Rabu, 12 Mei 2010

8 Rahsia random aku yang aku malu orang lain tahu

*scheduled post

1) Aku suka tengok Twillight dan New Moon (habis la Lily gelakkan aku!)

2) Aku rasa family vampire dalam Twillight tu 'cool habis' ( habis, dia gelakkan aku lagi!)

3) Aku selalu cakap dekat suami aku, tulis blog ni dapat duit, supaya dia tak perli aku bila aku asyik nak update blog.

4) Aku selalu berangan untuk jadi lebih bergaya dan stylo.

5) Aku suka beli barang-barang hiasan di IKEA dn simpan aje dalam almari sebab aku tak tau macam mana nak hias rumah dengannya.

6) Aku paling tak suka orang yang tak bagi signal bila bawak kereta, boleh merosakkan mood aku sepanjang hari.

7) Aku nak kuruskan badan dekat "Slim World"

8) Aku pernah jadi die-hard fan Yusry (KRU) dan Riot (KOOL) masa zaman sekolah aku dulu..isk..malu..

5 ulasan:

Lily berkata...

1) hahahaha

2) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

3) dpt RM2.50 pun ok apa

4) akak kena gi makeover kat makeup counter

5) IKEA! OMG *love*

6) Lengkali kalo saya nampak akak bad mood saya akan boleh teka naper

7) Jom!!

8) erm...

Lily berkata...

ish post ni tak mendapat sambutan

biar saya spam

wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam

@BELLA@ berkata...

alahai saya pun memang menyukai twilight dan new moon.. sebab si edward tu la.. apesal ntah rasa mcm terpesona dengan ke"sparkling"an dia tu.. tp suka edward je, bila dia jd robert pattinson tak suka la plak.. there's just something about vampires.. :P

@BELLA@ berkata...

yusry yek? first time masa skolah dulu, sume kwn2 gila kt yusry, i sorg je suka beno dgn si norman tu.. rasa cam dia la hensem sesgt.. yusry cam sekeping je tak macho.. HAHAHA!

khairana aris berkata...

my advice~~ xpyhla pg slim world. dr u pg slimworld baik u pg fitness center. i dh pg slimworld, n fyi i abis almost 10k but the result is 0. sungguh menyakitkan hati. huhu.... by going to fitness center, blh kurus secara sihat. =) but this is just my oppinion la. klu u nk try, why not. =)